fbpx

BizMedica
Medicina Familiei

cuprinde in totalitate activitatea dintr-un cabinet medical fiind un ajutor indispensabil in ceea ce priveste efectuarea consultatiilor si a programarilor, monitorizarea istoricului pacientilor, eliberarea si tiparirea retetelor, a biletelor de trimitere si a concediilor, verificarea in timp real a categoriei de asigurat a pacientului

Aplicatia simuleaza in detaliu consultatia

Se introduc o singura data pacientul si diagnosticul, dupa care se efectueaza toate operatiile actului medical din acelasi modul - Consultatie.

Lista de medicamente este actualizata la zi

Printr-o singura comanda sunt afisate toate proprietatile medicamentelor existente in lista CAS. In cazul eliberarii unei retete este suficient sa se completeze dozajul, tipul de diagnostic si zilele de prescriere.

Este prevazuta cu un sistem de protectie a datelor

Acestea se salveaza fie automat la un interval de timp, fie manual de catre utilizator. Aplicatia este instalata local si nu necesita conexiune la internet pentru deschidere. In plus, poate fi accesata de pe mai multe calculatoare aflate in retea.

Functionalitati

  • Fisa pacientului, registrul de consultatii si registrul de cronici se creeaza automat in urma lucrului normal in aplicatie. BizMedica inregistreaza datele operate in fisa electronica a fiecarui pacient, la fel si in registrele de consultatii.
  • Accesati peste 100 de rapoarte disponibile pentru specialitatea medicina de familie, acoperind astfel toate arile de interes: DSP, RENV, CNAS, SCREENING, MEDICAMENTE, IMPORTURI, EVIDENTE MEDICALE CABINET, EVIDENTE PACIENTI etc. Toate aceste rapoarte pot fi exportate in formatul dorit si pot fi tiparite.
  • Accesati permanent istoricul medical al pacientului si formularele medicale care acopera toate nevoile cabinetului
  • Controlati mai bine statusul de validare al serviciilor prin acces la fereastra dedicata “Status validare servicii”, prin avertizari la inchiderea si deschiderea aplicatiei si prin incarcarea serviciilor in coada de asteptare pentru transmiterea spre validare in caz de deficiente servere SIUI.
  • Aveti acces rapid la: verificarea protocoalelor terapeutice la zi, informatii DCI (afisarea prospectului), avertizari privind serviciile care nu au fost prestate dar pot fi oferite pacientilor (ex: examene de bilant, servicii supraveghere gravida, riscograme etc.), precum si avertizari pentru evitarea greselilor, si cu retetele electronice netransmise online
  • Scanati si atasati documente la dosarul pacientului

Consultatii Medicale Online

Modul Integrat In BizMedica Prin Platforma ZOOM

Adaptarea rapida este esentiala in perioada actuala, iar siguranta vietii primeaza fara dar si poate. Este motivul pentru care Setrio a integrat in BizMedica un modul de consultatii online (Telemedicina), care va permite sa acordati pacientilor dumneavoastra servicii medicale de la distanta, intr-un mediu sigur, prin videoconferinta.

Solutia tehnica aleasa de noi este gratuita, simpla, stabila si va ofera posibilitatea sa generati si sa trimiteti catre pacient pe e-mail sau prin sms link-ul pentru videoconferinta (adresa online la care sa va vedeti), sa adaugati consultatia online in lista de programari si o asociati pacientului.

Cum va puteti conecta la Modulul Consultatii Online

Semnatura biometrica

Transformati cabinetul intr-un protector al naturii, al actului medical si al spatiului: fara risipa de hartie, mai mult timp pentru actul medical, fara spatii suplimentare pentru depozitarea documentelor.

Campanii pentru medici

Sunteti la inceput de drum sau in cautarea unei alternative software la aplicatia pe care o utilizati in prezent? Una dintre variantele propuse va poate veni in ajutor. Sau ne puteti contacta pentru o oferta personalizata.

Contactati-ne

pentru o prezentare

Suntem la dispozitia dumneavoastra

Luni – Vineri: 9:00-18:00

Avem reprezentanti de zona in toate judetele, serviciu de call center si departament de marketing activ care preia cu rapiditate solicitarea dvs.

Lasati-ne un mesaj prin completarea formularului alaturat si va contactam in scurt timp. Va rugam sa completati formularul in mod exclusiv cu datele companiei pe care o reprezentati si nu folosind date cu caracter personal.​