fbpx

BizMedica
Medicina Familiei

cuprinde in totalitate activitatea dintr-un cabinet medical fiind un ajutor indispensabil in ceea ce priveste efectuarea consultatiilor si a programarilor, monitorizarea istoricului pacientilor, eliberarea si tiparirea retetelor, a biletelor de trimitere si a concediilor, verificarea in timp real a categoriei de asigurat a pacientului

Aplicatia simuleaza in detaliu consultatia

Se introduc o singura data pacientul si diagnosticul, dupa care se efectueaza toate operatiile actului medical din acelasi modul - Consultatie.

Lista de medicamente este actualizata la zi

Printr-o singura comanda sunt afisate toate proprietatile medicamentelor existente in lista CAS. In cazul eliberarii unei retete este suficient sa se completeze dozajul, tipul de diagnostic si zilele de prescriere.

Este prevazuta cu un sistem de protectie a datelor

Acestea se salveaza fie automat la un interval de timp, fie manual de catre utilizator. Aplicatia este instalata local si nu necesita conexiune la internet pentru deschidere. In plus, poate fi accesata de pe mai multe calculatoare aflate in retea.

Functionalitati

Consultatii Medicale Online

Modul Integrat In BizMedica Prin Platforma ZOOM

Situatia actuala schimba dramatic comportamentul populatiei si implicit al pacientului: carantina si auto-izolare, munca de acasa, teama de a intra in contact cu alte persoane. Acest trend se va mentine cu siguranta pe toata durata pandemiei si va genera un nou comportament al pacientului care va continua si ulterior. O solutie de digitalizare a fluxurilor din clinica sau cabinet va deveni astfel un necesar al viitorului si va permite: optimizarea costurilor operationale, automatizarea proceselor, fidelizarea pacientilor, veti fi pregatiti pentru noua era digitala.

Solutia tehnica aleasa de noi este gratuita, simpla, stabila si va ofera posibilitatea sa generati si sa trimiteti catre pacient pe e-mail sau prin sms link-ul pentru videoconferinta (adresa online la care sa va vedeti), sa adaugati consultatia online in lista de programari si sa o asociati pacientului.

Cum va puteti conecta la Modulul Consultatii Online

Semnatura biometrica

Transformati cabinetul intr-un protector al naturii, al actului medical si al spatiului: fara risipa de hartie, mai mult timp pentru actul medical, fara spatii suplimentare pentru depozitarea documentelor.

Campanii pentru medici

Sunteti la inceput de drum sau in cautarea unei alternative software la aplicatia pe care o utilizati in prezent? Una dintre variantele propuse va poate veni in ajutor. Sau ne puteti contacta pentru o oferta personalizata.

Pachete lunare de abonament pentru cabinete

BizMedica este un serviciu de gestiune de tip SAAS cu mentenanta si actualizari legislative lunare conform prevederilor MS si CNAS

Implementare gratuita prin Programul Eficienta 2021

CABINET STANDARD

139

RON / luna

Serviciu Implementare 550 ron​

GRATUIT prin Programul Eficienta 2021

CABINET AVANSAT

189

RON / luna

CEL MAI POPULAR

Serviciu Implementare 550 ron​

GRATUIT prin Programul Eficienta 2021

CABINET PREMIUM

239

RON / luna

Serviciu Implementare 550 ron​

GRATUIT prin Programul Eficienta 2021

Preturile sunt exprimate in lei si nu includ TVA.
Pentru 1 UTILIZATOR ASISTENT EXTRA se adauga 70 lei la valoarea abonamentului lunar.

Contactati-ne pentru o prezentare

Suntem la dispozitia dumneavoastra

Luni – Vineri: 9:00-18:00

Avem reprezentanti de zona in toate judetele, serviciu de call center si departament de marketing activ care preia cu rapiditate solicitarea dvs.

Lasati-ne un mesaj prin completarea formularului alaturat si va contactam in scurt timp. Va rugam sa completati formularul in mod exclusiv cu datele companiei pe care o reprezentati si nu folosind date cu caracter personal.​