BizPharma - soft farmacie

Eficiența se traduce în mai mult TIMP pentru angajații dumneavoastră. PRODUCTIVITATEA vine din focus asupra PACIENȚILOR pentru a le oferi sfaturile potrivite și pentru a-i FIDELIZA. Un soft farmacie performant va poate optimiza fluxurile de lucru si va poate aduce marja operationala dorita.

Mai multă eficiență pentru farmacia dumneavoastră

Gestionați stocurile, monitorizați resursele, creați campanii promoționale, generați rapoarte de analiză BI, maximizați productivitatea, motivați și ghidați angajații, profilați clienții, câștigați timp, configurați recomandări de vânzare sau deschideti un punct de lucru online, toate cu ajutorul unui soft farmacie BizPharma.

Funcționalități

Module opționale

Puteți opta separat pentru pachete suplimentare de funcționalități cu care să personalizați BizPharma din farmacia dumneavoastră și cu care să obțineți maximum de eficiență atât pentru echipa de management, cât și pentru angajați. Fiecare pachet este construit cu o selecție specifică de module.

Pachete de abonament

Pachete de acces lunare Server BizPharma valabile pentru o locație de vânzare

SERVER STANDARD

250

RON / lună / locație

Configurare și instruire funcționalități de la 480 lei

SERVER
AVANSAT

450

RON / lună / locație

Configurare și instruire funcționalități de la 960 lei

SERVER
PREMIUM

600

RON / lună / locație

Configurare și instruire funcționalități de la 1.920 lei

Pachetele nu includ abonamentul stațiilor client vânzare POS: 60 ron/lună/stație client
Prețurile sunt exprimate în lei și nu includ TVA

Contactați-ne pentru o prezentare

Suntem la dispoziția dumneavoastră

Luni – Vineri: 9:00-18:00

Avem reprezentanți de zonă în toate județele, serviciu Call Center și departament de Marketing activ care preia cu rapiditate solicitarea dumneavoastră.

Lăsați-ne un mesaj prin completarea formularului alăturat și vă contactăm în scurt timp. Vă rugăm să completați formularul în mod exclusiv cu datele companiei pe care o reprezentați și nu folosind date cu caracter personal.​