Echipele de reprezentanți medicali vă vor depăși așteptările!

Un reprezentant medical lucrează mai eficient cu o soluție software pentru raportare, planificare vizite, mostre, chestionare online, mese rotunde și evenimente.

BizRep

Software și aplicație comercială ușor de utilizat pentru creșterea eficienței echipei de REPi medicali

  • list-img Management al echipei de reprezentanti medicali
  • list-img Managementul mostrelor și transparență în planificare și rezultate
  • list-img Pontaj al echipei direct în aplicația mobilă
  • list-img Istoric de promovare și vizite pentru relația cu medicii
  • list-img Raportare ușoară a activității de teren
  • list-img Posibilitate de introducere sisteme de motivare și bonusare

Planificați vizitele cu ușurință

BizRep este o aplicație ușor de utilizat și ușor de implementat, pentru echipa dumneavoastră de reprezentanti medicali. Soluția poate fi utilizată ca instrument independent pentru manageri sau poate fi integrată cu ușurință cu soluțiile ERP sau CRM ale companiei.

Începeți ziua cu un click

BizREP este construită pe două elemente: o aplicație mobilă cu interfață prietenoasă pentru reprezentantii medicali și o interfață web pentru manageri prin care coordonează și supervizează activitatea echipei REP.

INTERFAȚĂ REP

bizrep reprezentant medical - planificare vizite

Planificare vizite

Un reprezentant medical își poate planifica vizitele în rețea

reprezentanti medicali

Fișă client / doctor

Fiecare medic sau clinică vizitată are propriul dosar

bizrep reprezentant medical - organizare

Organizare timp

Fiecare activitate va fi înregistrată într-un tabel de cronometrare

DASHBOARD PENTRU MANAGEMENT

Managerul are acces la un tablou de bord online unde poate rula diverse rapoarte despre activitatea echipei de reprezentanți medicali, productivitate și programul de lucru. BizRep este un software ușor de utilizat și ușor de integrat în echipa dumneavoastră.

Web APP pentru manageri

BizRep vine cu o extensie web pentru manageri care permite extragerea de rapoarte relevante despre activitatea echipei

bizrep reprezentant medical - rapoarte

Planifică activitatea echipei

Cu BizRep, o echipă de reprezentanți medicali poate gestiona concomitent două sau mai multe proiecte de vânzare sau promovare. Aplicația permite organizarea de evenimente sau mese rotunde pentru profesioniștii din sănătate. BizRep se poate integra cu o platformă B2B pentru gestionarea comenzilor de la producători.

bizrep reprezentant medical -plan-team-activity

Chestionare cu specific medical

customizabile în funcție de proiectul la care activează REPii și de datele specifice pe care doresc să le extragă în urma vizitelor

bizrep reprezentant medical -surveys

„Realizăm proiecte de tip CSO (Contract Sales Organization) pentru industria farmaceutică și a producătorilor din această industrie din 1999. În promovarea medicală sau vânzarea produselor farmaceutice, analiza și follow up-ul activității de teren sunt aspecte esențiale, ce stau la baza business-ului, reprezentând atât punctul de plecare, cât și cel final al implementării unei strategii de dezvoltare, direct responsabilă de succesul unui portofoliu.

Din această perspectivă, colegii de la Setrio, prin intermediul platformei BizRep ne pun la dispoziție spațiul, instrumentul cu ajutorul căruia culegem și implementăm date și strategii. Poate la fel de importantă este flexibilitatea, posibilitatea de a adapta tipul și caracteristicile datelor cu care lucrăm, astfel încât plierea după caracteristicile fiecărui tip de activitate, strategie sau produs promovat, să poată fi făcută în timp real și fără a expune compania sau echipa riscului de a consuma energie ori de a se defocusa de la obiectivul principal: acela de a genera cifra de afaceri.

Prin urmare, elementele esențiale pentru noi sunt: interfața mobilă intuitivă și simplă în utilizare pentru reprezentanții medicali și de vânzări, posibilitatea de personalizare a fluxului de lucru al reprezentanților medicali, posibilitatea de a folosi algoritmi individuali și personalizabili pentru fiecare campanie și linie de business, posibilitatea integrării cu alte sisteme software (ERP) și efectuarea unor importuri de date din alte surse, versatilitatea implementării și suportul oferit utilizatorului.”

Carmen Viasu
General Manager Expand Health

Carmen_Viasu

ARTICOLE CARE VĂ POT INTERESA