BizRep – Mobile pharma CRM – SaaS acum disponibil pe Microsoft AppSource

BizRep Mobile pharma CRM

Setrio Soft are plăcerea să anunțe disponibilitatea aplicației BizRep - Mobile pharma CRM - SaaS pe platforma Microsoft AppSource, un marketplace online de servicii în cloud care oferă soluții personalizate pentru afaceri.

Cu sediul în București, România, Setrio este un furnizor de soluții software care sprijină ecosistemul medical și ajută profesioniștii din domeniul sănătății să-și desfășoare activitatea mai eficient începând cu anul 2004. Recent, au lansat BizRep – Mobile pharma CRM, o soluție Software as a Service (SaaS) concepută pentru gestionarea și stimularea productivității reprezentanților medicali. Această aplicație ușor de utilizat și de implementat poate fi folosită ca instrument independent pentru manageri sau poate fi integrată cu ușurință în sistemul dumneavoastră ERP/CRM existent.

BizRep ajută producătorii și distribuitorii care activează în principal în sectorul farmaceutic sau medical să gestioneze mai multe proiecte farmaceutice și medicale cu aceeași echipă. Viteza și flexibilitatea îmbunătățite ale platformei Microsoft Azure, precum și nivelul ridicat de securitate și conformitate proactivă oferit de infrastructura Azure, fac posibilă integrarea rapidă și fără probleme a solutiei BizRep.

BizRep este construit pe două elemente: o aplicație mobilă pentru reprezentanții medicali în teren și o interfață bazată pe web pentru manageri. Arhitectura de implementare a BizRep include serviciul web Microsoft Azure pentru conexiunea mobilă și o aplicație web Azure pentru gestionarea biroului. Ambele servicii se conectează la o bază de date Azure SQL. Sistemul este dezvoltat folosind .NET C#, Xamarin pentru aplicația mobilă și ASP.NET pentru aplicația web. BizRep oferă, de asemenea, un serviciu web de integrare Azure pentru conexiunea API-urilor terțe cu sistemele ERP existente.

„Setrio colaborează și utilizează tehnologiile Microsoft începând cu anul 2004. Toată echipa noastră de dezvoltare este calificată cu certificări Microsoft recunoscute în industrie. Suntem încântați că soluția noastră CRM medical s-a potrivit atât de bine cu platforma și serviciile Azure. Prin această colaborare, suntem capabili să oferim soluții personalizate de înaltă calitate clienților noștri, astfel încât aceștia să poată satisface eficient nevoile de management dintr-un sector medical solicitant și mereu în schimbare,” a declarat Adrian Pavel, Director Executiv al Setrio Soft.

Principalele caracteristici și beneficii ale solutiei BizRep:
BizRep nu este un CRM generic: Setrio are peste 18 ani de experiență în construirea de soluții pentru industria sănătății. Cu BizRep, au creat o aplicație complet personalizată pentru fluxul de lucru al reprezentanților medicali, ușor de utilizat și de implementat.
Accesibilă dar și flexibilă: Știm că personalizarea CRM-urilor standard pentru cerințele specifice ale fluxului de lucru medical sau farmaceutic este costisitoare, fără să mai menționăm cerințele ridicate implicate de integrarea cu ERP-urile. BizRep evită ambele probleme, permițându-vă să-l integrați cu sistemul dumneavoastră ERP în mai puțin de 24 de ore.
BizRep este simplu de utilizat și eficient: Dacă sunteți producător sau distribuitor și doriți să gestionati mai multe proiecte fără a fi nevoie să angajați mai mulți reprezentanți medicali în teren, atunci BizRep este soluția potrivită pentru dumneavoastră. Experiența utilizatorului este simplă și ușor de implementat, permițând managerilor să supravegheze mai multe proiecte farmaceutice în cadrul aceleiași echipe. Un panou de control online vă permite să efectuați diverse rapoarte și să monitorizați activitatea, productivitatea și timpul echipei dumneavoastră.

„Prin intermediul Microsoft AppSource, clienții din întreaga lume pot găsi cu ușurință soluții personalizate de parteneri pentru afaceri, care funcționează cu produsele pe care le utilizează deja,” a declarat Toby Bowers, Director General al Grupului de Aplicații de Afaceri din cadrul Microsoft Corp. „Suntem încântați să spunem bun venit soluției Setrio în ecosistemul AppSource.”

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email