WEBINAR: BizRep, asistentul personal al reprezentantilor medicali

webinar bizrep aplicatie asistent medical

“Aplicația BizRep ajută reprezentanții medicali să își gestioneze calendarul zilnic de vizite și activități, să raporteze informațiile obținute în urma vizitelor și să păstreze istoricul discuțiilor cu medicii / farmaciștii astfel încât vizita următoare să aibă un grad maxim de succes. Pentru manageri este o unealtă indispensabilă ce oferă transparența necesară gestionării unei echipe de REPi, ASM, DNV etc.

Se pot stabili ușor indicatori de performanță, iar reprezentantul și managerii au acces rapid la situația actuală prin tabloul de bord și rapoartele customizabile. Obiectivul BizRep este să aducă simplitate, transparență și să fie un asistent în activitatea zilnică.” – Lucian Preda, Setrio – Manager Divizia Software Logistic

VĂ INVITĂM LA WEBINAR
JOI, 24 NOIEMBRIE, la 15:00
O discuție antrenantă cu invitatul special, Dl. Valentin Paraschiv – Field Force Manager Expand Health România, despre cum să: planificați calendarul de activități, raportați vizitele și informațiile obținute, accesați dashboard-ul cu informații relevante, programați chestionare, evenimente, mese rotunde.

„În promovarea medicală, analiza și follow up-ul activității de teren sunt aspecte esențiale, ce stau la baza business-ului, reprezentând atât punctul de plecare, cât și cel final al implementării unei strategii de dezvoltare, direct responsabilă de succesul unui portofoliu.

Din această perspectivă, colegii de la Setrio prin intermediul platformei BizRep ne pun la dispoziție spațiul, instrumentul, cu ajutorul căruia culegem și implementăm date și strategii. Poate la fel de importantă este flexibilitatea, posibilitatea de a adapta tipul și caracteristicile datelor cu care lucrăm, astfel încât plierea după caracteristicile fiecărui tip de activitate, strategie sau produs promovat, să poată fi făcută în timp real și fără a expune compania sau echipa riscului de a consuma energie ori de a se defocusa de la obiectivul principal, acela de a genera cifra de afaceri.

Nu în ultimul rând, versatilitatea tehnică, posibilitatea de a accesa un astfel de instrument fără a avea limitări ce țin de dispozitiv, locație, sistem de operare s.a.m.d. reprezintă un alt topic, ce contibuie atât la o implementare optimă, cât și la securizarea și acuratețea datelor culese din activitatea de teren.” – Valentin Paraschiv, Field Force Manager Expand Health România

Participarea la webinar este gratuită.
Pentru rezervarea locului vă rugăm să accesați butonul alăturat.

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email