Treceți afacerea de distribuție în zona digitală cu o platformă B2B care funcționează ca un agent online. Platforma poate fi accesată simultan atât de clienți, cât și de agenții dumneavoastră de vânzări sau operatorii telesales.

BizToBiz

O singură platformă pentru management și culegere de comenzi B2B. Un agent online disponibil 24/7

  • list-img 24/7 Ofertă electronică personalizată pentru fiecare partener
  • list-img 24/7 Automatizați comenzile și reduceți timpul de lucru
  • list-img 24/7 Monitorizați rezultatele afacerii, indiferent de canal
  • list-img 24/7 Configurați strategii de discount și pachete promoționale
  • list-img 24/7 Până la 1 milion de comenzi / lună
  • list-img 24/7 Training online și integrări EDI, CRM și ERP

BizToBiz - Agent online de vânzări 24/7

BizToBiz face procesul de comandă ușor și eficient, îndeplinind așteptările moderne ale partenerilor dumneavoastră.

Partenerii într-o afacere B2B au nevoie de un instrument mai avansat decât un simplu magazin e-commerce. BizToBiz vă ajută să configurați propriul sistem de distribuție online și cataloage de produse avansate cu zeci de mii de SKU-uri complexe. Clienții dvs. pot plasa comenzi în platforma B2B în doar câteva minute și pot urmări statusul acestora în timp real.

Oferta e mereu în siguranță! Doar partenerii validați au acces la platforma BizToBiz. Puteți oferi acces personalizat în funcție de produse și categorii.

Platforma B2B

Hubul pentru comenzi partener 24/7

Creați o experiență de comerț B2B superioară! Utilizați segmentarea automată a partenerilor și a prețurilor, locații de livrare, comenzi minime de achiziție, condiții de plată, roluri de utilizator și integrări cu sisteme majore ERP, CRM și EDI!

Partenerii și subdistribuitorii pot consulta istoricul comenzilor și seta comenzi recurente pentru a-și automatiza afacerea. Prin conectarea platformei la ERP se pot verifica automat necesarul de produse și stocul necesar. Mai mult, puteți verifica facturile cu sold, situațiile financiare sau limita de credit.

Platforma BizToBiz se poate conecta ușor la sisteme de facturare și marea majoritate a ERP-urilor cunoscute. Astfel, platforma permite transferuri de documente electronice și transmitere automată a comenzilor.

Comenzi pe mobil

O platformă B2B profesională permite gestionarea mai multor tipuri de utilizatori: platforma poate fi folosită atât de parteneri/clienți, cât și de agenții dumneavoastră sau reprezentanții comerciali.

Pentru agenții cu activitate de teren încărcată, platforma vine cu o extensie mobilă care permite gestionarea comenzilor direct de pe telefonul mobil. De asemenea, în cazul distribuitorilor cu mulți parteneri cu afaceri mici, aplicația pe mobil va permite comenzi rapide și primirea de notificări de interes. Reprezentanții pot beneficia de planificarea vizitelor pe calendar cu stabilirea obiectivelor, raportarea activității și strângerea informațiilor dorite din piață. GoPharma este un exemplu de implementare a platformei BizToBiz in industria farmaceutica.

telefon mobil
Platforma B2B

Monitorizați în timp real rezultatele afacerii

Cu platforma BizToBiz beneficiați de toate instrumentele de raportare operațională de care aveți nevoie. În acest fel veți putea monitoriza fluxul de vânzare.

Monitorizați în același loc vânzările lunare, sezonalitatea vânzărilor, performanța reprezentanților de vânzări și rapoartele de vânzări ale partenerilor.

Mai mult, puteți realiza propriile rapoarte personalizate și le puteți exporta din platformă în format .XLSX.

Platforma B2B
laptop raport promotii

Setați promoții și ajutați echipa de vânzări

Aveți control complet asupra pachetelor de discount din depozitul dvs. online. Puteți seta promoții pe categorii de produse și clienți specifici sau în funcție de cantitate și dată.

Cei mai apreciați distribuitori sunt cei care își notifică în timp real partenerii despre cele mai noi produse și cele mai avantajose campanii. Partenerii dumneavoastră vor aprecia promptitudinea și transparența oferite de o platformă digitală.

În plus, echipa dumneavoastră de vânzări poate fi susținută cu o aplicație mobilă care se poate conecta la platformă. Aceasta vine cu funcțiile: CRM mobil, programare și raportare a vizitelor planificate, distribuire eșantioane și mostre, rapoarte de activitate ale echipei.

RECENZIILE CLIENȚILOR 

Ce spun utilizatorii