Treceti afacerea de distributie in zona digitala cu o platforma B2B care functioneaza ca un agent online. Platforma poate fi accesata simultan atat de clienti cat si de agentii dumneavoastra de vanzari sau operatorii telesales

O singura platforma pentru management si culegere de comenzi B2B. Un agent online disponibil 24/7

  • list-img 24/7 Oferta electronica personalizata pentru fiecare partener
  • list-img 24/7 Automatizati comenzile si reduceti timpul de lucru
  • list-img 24/7 Monitorizati rezultatele afacerii, indiferent de canal
  • list-img 24/7 Configurati strategii de discount si pachete promotionale
  • list-img 24/7 Pana la 1 milion de comenzi / luna
  • list-img 24/7 Training online si integrari EDI, CRM si ERP

BizToBiz - Agent online de vanzari 24/7

BizToBiz face procesul de comanda usor si eficient, indeplinind asteptarile moderne ale partenerilor dumneavoastra.

Partenerii intr-o afacere B2B au nevoie de un instrument mai avansat decat un simplu magazin e-commerce. BizToBiz va ajuta sa configurati propriul sistem de distributie online si cataloage de produse avansate cu zeci de mii de SKU-uri complexe. Clientii dvs. pot plasa comenzi in platforma B2B in doar cateva minute si pot urmari statusul acestora in timp real.

Oferta e mereu in siguranta! Doar partenerii validati au acces la platforma BizToBiz. Puteti oferi acces personalizat in functie de produse si categorii.

Platforma B2B
Platforma B2B

Hubul pentru comenzi partener 24/7

Creati o experienta de comert B2B superioara! Utilizati segmentarea automata a partenerilor si a preturilor, locatii de livrare, comenzi minime de achizitie, conditii de plata, roluri de utilizator si integrari cu sisteme majore ERP, CRM si EDI!

Partenerii si subdistribuitorii pot consulta istoricul comenzilor si seta comenzi recurente pentru a-si automatiza afacerea. Prin conectarea platformei la ERP se pot verifica automat necesarul de produse si stocul necesar. Mai mult, puteti verifica facturile cu sold, situatiile financiare sau limita de credit.

Platforma BizToBiz se poate conecta usor la sisteme de facturare si marea majoritate a ERP-urilor cunoscute. Astfel, platforma permite transferuri de documente electronice si transmitere automata a comenzilor.

Platforma B2B

Monitorizati in timp real rezultatele afacerii

Cu platforma BizToBiz beneficiati de toate instrumentele de raportare operationala de care aveti nevoie. In acest fel veti putea monitoriza fluxul de vanzare.

Monitorizati in acelasi loc vanzarile lunare, sezonalitatea vanzarilor, performanta reprezentantilor de vanzari si rapoartele de vanzari ale partenerilor.

Mai mult, puteti realiza propriile rapoarte personalizate si le puteti exporta din platforma in format .XLSX.

Platforma B2B
Platforma B2B

Setati promotii si ajutati echipa de vanzari

Aveti control complet asupra pachetelor de discount din depozitul dvs. online. Puteti seta promotii pe categorii de produse si clienti specifici sau in functie de cantitate si data.

Cei mai apreciati distribuitori sunt cei care isi notifica in timp real partenerii despre cele mai noi produse si cele mai avantajose campanii. Partenerii dumneavoastra vor aprecia promptitudinea si transparenta oferite de o platforma digitala.

In plus, echipa dumneavoastra de vanzari poate fi sustinuta cu o aplicatie mobila care se poate conecta la platforma. Aceasta vine cu functiile: CRM mobil, programare si raportare a vizitelor planificate, distribuire esantioane si mostre, rapoarte de activitate ale echipei.

RECENZIILE CLIENTILOR 

Ce spun utilizatorii