Cauți mai mult decât un job? Te așteptăm!

Suntem tineri și veseli. Suntem pasionați de ceea ce facem și tratăm totul cu responsabilitate. Ne numim echipă, dar suntem mai mult de atât. Suntem o familie.

Se spune că familia nu o alegi, dar în cazul aceasta o poți face. Iată ce vei găsi alături de noi:

Proiecte interesante

Totul se mișcă, totul se dezvoltă, iar acțiunea este iminentă. Vei avea mereu ocazia să pui în practică cunoștințele dobândite de-a lungul anilor și să te dezvolți pe plan profesional.

Echipă unită

Solicitările clienților și rigorile impuse de domeniul sănătății sunt întotdeauna prioritare. Dar într-un mediu de lucru cald și prietenos, poți găsi inspirația mult mai rapid.

Libertate de alegere

Pandemia ne-a învățat cât de important este să fim împreună, să trăim și sa ne dezvoltăm în societate ca membrii, ca indivizi. Ne putem vedea zilnic la birou sau pe online. Tu decizi.

Motivație

Sunt multe lucruri care motivează un om. Financiar sau emoțional, vei găsi alături de noi bucuria de a lucra în echipă, de a crește, de a învăța, de a petrece timp de calitate, de a visa.

Posturi disponibile

.Net Developer

Full Time

Dezvoltator C#, SQL Server, Asp.Net

Full Time

Din experiențele colegilor noștri:

„WOW, ce tare! Am 2 ani la Setrio, dar mă emoționez și acum când îmi amintesc acele cuvinte: “Ancuța, credem că ești o persoană minunată și ne dorim să fii Asistent Manager în echipa noastră.” Primul meu job și m-am simțit ca la o primă întâlnire. Aveam fluturi în stomac, eram super încântată. Nu știam ce urmează, nu aveam experiență. Credeam că voi face lucruri pe care le învățasem la școală și chiar dacă nu a fost tocmai așa, m-am acomodat rapid datorită persoanelor cu care am interacționat. Le povesteam părinților că toți mă ajută, că își luau din timpul lor ca să mă îndrume. Am învățat cu drag de la toți și de curând am promovat pe un alt post care mi se pare și mai frumos, în cadrul echipei de Marketing. Am prins experiență, învăț în continuare, primesc și ofer la rândul meu suport. Pentru mine, a munci nu presupune să fac ceva din obligație, ci este o acțiune care mă bucură. Îmi place mult ceea ce fac, așa că o consider o placere. Mi se pare totul… “WOW!”

Ancuța Bănică – Analist Marketing

asistent manager
reprezentant vanzari

„Cu 2 ani în urmă eram în căutarea unui job, dar nu m-aș fi gândit să aleg domeniul vânzărilor deși, fără să analizez în profunzime, funcția de reprezentant medical pe care o practicam la momentul respectiv m-a ajutat să dezvolt calități potrivite. Voiam să îmi cresc veniturile, iar oportunitatea a fost de partea mea.
La Setrio am fost încurajată să mă alătur echipei de consultanți vânzări. Directorul național cu care am susținut interviul a văzut potential și a știut să mă poziționeze acolo unde să mă potrivesc cel mai bine. Experianța anterioară nu a fost deloc întâmplătoare, iar Setrio m-a ajutat foarte mult să dezvolt partea de vânzare consultativă, la fel și cunoștințele în zona medicală.
Construim împreună. Adăugăm valoare peste o structură existentă, lucrăm la un proiect de care nu eram străină nici înainte (BizRep, o soluție pentru reprezentanții medicali). Odată cu experiența, portofoliul s-a mărit, la fel și responsabilitatea și așteptările clienților, dar fac ceea ce îmi place și încurajările primite mă ambiționează să cresc constant.
Cel mai frumos lucru pe care l-am învățat este să mă privesc in oglindă cu încredere. Totul este posibil, trebuie doar să vrei.”

Geanina Lungu – Reprezentant KA Consultanță Soluții IT

Atașează CV-ul
și te invităm să ne cunoaștem