fbpx

BizMedica
Clinici Medicale

solutia software dedicata clinicilor de specialitate care isi desfasoara activitatea cu practica exclusiv privata sau mixta (privat si in contract cu CJAS)

Suntem specialisti in programari

Fereastra de programari este intuitiva si ofera cea mai buna vizibilitate a programului de lucru, la fel si o suita intreaga de notificari si posibilitati de personalizare si automatizare a mesajelor transmise catre pacienti.

Suntem 100% compatibili cu SIUI, SIPE, RENV, DES, CEAS

Control sporit asupra statusului de validare al serviciilor prin acces la fereastra dedicata “Status validare servicii”, prin avertizari la inchiderea si deschiderea aplicasiei si prin incarcarea serviciilor in coada de asteptare pentru transmiterea spre validare in caz de deficiense ale serverelor SIUI.

Am introdus un modul de Consultatii ONLINE

Am introdus un modul de Consultasii ONLINE prin platforma ZOOM care va permite sa oferiti servicii de consultansa medicala online, sfat medical online, interpretare diagnostic second opinion.

BizMedica stie sa organizeze clinici

  1. inregistrati, stocati si organizati informatiile intr-un singur loc
  2. pastrati si accesati fisele pacientilor, programarile medicilor, rapoartele de management, formularele medicale si orice alte informatii medicale in orice moment
  3. simulati consultatia in detaliu

Functionalitati

Consultatii Medicale Online

Modul Integrat In BizMedica Prin Platforma ZOOM

Situatia actuala schimba dramatic comportamentul populatiei si implicit al pacientului: carantina si auto-izolare, munca de acasa, teama de a intra in contact cu alte persoane. Acest trend se va mentine cu siguranta pe toata durata pandemiei si va genera un nou comportament al pacientului care va continua si ulterior. O solutie de digitalizare a fluxurilor din clinica sau cabinet va deveni astfel un necesar al viitorului si va permite: optimizarea costurilor operationale, automatizarea proceselor, fidelizarea pacientilor, veti fi pregatiti pentru noua era digitala.

Solutia tehnica aleasa de noi este gratuita, simpla, stabila si va ofera posibilitatea sa generati si sa trimiteti catre pacient pe e-mail sau prin sms link-ul pentru videoconferinta (adresa online la care sa va vedeti), sa adaugati consultatia online in lista de programari si o asociati pacientului, sa faceti integrarea cu un serviciu de plati online in cazul consultatiilor contra cost.

Cum va puteti conecta la Modulul Consultatii Online

Module pentru cresterea productivitatii

BizCalendar

Aplicatie de programari pentru telefonul mobil.

Programari din site-ul clinicii

Acces la o receptie virtuala inteligenta, disponibila 24/7 in site-ul clinicii, sincronizata cu aplicatia BizMedica Clinica. Programarile sunt confirmate automat din site-ul clinicii.

Lista asteptare programari

O mare problema a clinicilor este pierderea slotului de timp in caz de anulare a programarii. Am gasit un sistem care sa reduca aceste pierderi si sa maximizeze gradul de incarcare al clinicii.

front office

Facturare si inregistrare a analizelor recoltate pentru laboratoarele partenere. Export al raportului desfasurator de investigatii de laborator pentru o anumita perioada.

Chestionare satisfactie pacienti

Definirea unui numar nelimitat de chestionare pentru a masura rapid gradul de satisfactie al pacientilor. Rezultatele sunt afisate in timp real in BizMedica.

SMS si Email

Transmitere automata de SMS-uri informative catre pacienti: confirmare / reamintire data si ora programare, detalii necesare pentru pregatirea investigatiei medicale.

companii

Gestionare rapida a relatiei cu firmele colaboratoare si companiile de asigurari private. Functionalitati specifice pentru Medicina Muncii.

Promotii si pachete de servicii

Setarea de promotii simple cu discount valoric sau procentual la nivel de serviciu medical. Se pot combina serviciile sub forma de pachete de servicii medicale relevante pentru pacient.

Rapoarte de management si BI

Prin rapoarte si dashboard-uri de monitorizare primiti o viziune globala asupra resurselor financiare, activitatii personalului si utilizarii echipamentelor.

Contactati-ne pentru o prezentare

Suntem la dispozitia dumneavoastra

Luni – Vineri: 9:00-18:00

Avem reprezentanti de zona in toate judetele, serviciu de call center si departament de marketing activ care preia cu rapiditate solicitarea dvs.

Lasati-ne un mesaj prin completarea formularului alaturat si va contactam in scurt timp. Va rugam sa completati formularul in mod exclusiv cu datele companiei pe care o reprezentati si nu folosind date cu caracter personal.​