Facturare electronica

Facturarea electronica si schimbul electronic de facturi sunt o modalitate de a realiza tranzactiile comerciale cu partenerii intr-un mod mai fiabil, convenabil si mai sigur.

Factura electronica indeplineste acelasi rol precum factura traditionala si este echivalenta din punct de vedere juridic, dar vine cu mult mai multe beneficii, devenind o resursa esentiala pentru afacerea dumneavoastra. Acesta este motivul pentru care solutiile Setrio au cele mai avansate functionalitati de schimb electronic de facturi intre jucatorii industriei de sanatate.

ECONOMII

Facturarea electronica reduce cheltuielile comerciale asociate cu materialele consumabile (hartie, imprimanta, cerneala, tarife postale), spatii de depozitare (inchiriere, electricitate) si costurile de manipulare.

EFICIENTA

Utilizand un sistem de import facturi, sunt evitate sarcinilie repetate si duplicarea documentelor. De asemenea, sistemul ofera o integrare usoara si rapida cu alte documente datorita procesului automat de clasificare.

ACURATETE

Solutia de facturare electronica SETRIO garanteaza acuratetea informatiei transmise pentru un serviciu excelent. Astfel, erorile umane sunt evitate la introducerea datelor, clasificarea si etichetarea documentelor.

SIGURANTA

Sistemul de facturare electronica cripteaza orice corespondenta pentru a garanta transferul sigur. Datele sunt protejate impotriva pierderilor de informatii sau a intruziunilor tertilor, iar lizibilitatea ramane nedeteriorata.

operare
rapida

Intrucat expedierea facturilor electronice este aproape imediata si poate fi urmarita si monitorizata atent, platile sunt accelerate, iar timpul de colectare redus.

acces
imediat

Documentele digitale permit tranfer rapid cu un nivel de securitate avansat. Acestea pot fi cautate din orice locatie si sunt usor de gasit datorita clasificarilor intuitive.

PROTECTIE ANTIFRAUDA

Facturarea electronica este un sistem sigur, ce reduce tentativele de frauda. Spre deosebire de facturile tiparite, cele electronice sunt emise cu sigilii, certificate unice si irepetabile.

ACT DE RESPONSABILITATE

Facturarea electronica este un angajament fata de companie si angajati, dar si fata de mediu, clienti, furnizori si societate, datorita sigurantei, transparentei si ingrijirii mediului.

distribuitori import automat facturi

Contactați-ne pentru o prezentare

Suntem la dispoziția dumneavoastră

Luni – Vineri: 9:00-18:00

Avem reprezentanți de zonă în toate județele, serviciu Call Center și departament de Marketing activ care preia cu rapiditate solicitarea dumneavoastră.

Lăsați-ne un mesaj prin completarea formularului alăturat și vă contactăm în scurt timp. Vă rugăm să completați formularul în mod exclusiv cu datele companiei pe care o reprezentați și nu folosind date cu caracter personal.​