BizPharma: Preluare automata a facturilor de la Nova Farm

factura electronica

Facturile Nova Farm pot fi preluate automat datorită integrării cu sistemul de gestiune BizPharma, ceea ce permite monitorizarea atentă și imediată a intrărilor, simplificarea sistemului de plăti și reducerea timpului de operare. În acest fel, tranzacțiile comerciale cu Nova Farm se desfășoară similar cu ale celorlați distribuitori deja angrenați în acest sistem de predare-primire, mai fiabil și mai sigur.

Contactați reprezentantul distribuitorului sau departamentul CallCenter Setrio și solicitați să va seteze accesul la preluarea facturilor de la Nova Farm prin GoPharma.

Nova Farm este distribuitor de medicamente, ce activează pe piață românească și europeană din 1994, fiind primul și singurul distribuitor al portofoliului Lundbeck în România până în 2007. Cu cei 28 de ani de experiență în distribuția de medicamente pe piață farmaceutică locală, Nova Farm se mândrește cu respectarea celor mai înalte standarde de calitate, în deplină conformitate cu Ghidul European de Bună Practică de Distribuție.

Nova Farm este distribuitor de produse farmaceutice, autorizat de Agenția Națională a Medicamentului și Dispozitivelor Medicale din România și deține Certificat TUV Thüringen nr. TIC 15 100 159388 pentru conformitatea cu Sistemul de management al calității ISO 9001:2015.

Compania și-a dovedit stabilitatea în timp, integritatea și longevitatea pe piață farmaceutică românească și europeană, iar în toamna anului 2021 a fost autorizat un nou depozit de către Agenția Națională a Medicamentului și Dispozitivelor Medicale Române, cu un spațiu de depozitare de peste 1.000 mp. Nova Farm dispune totodată de o flota auto cu vehicule calificate, putând face livrări în condiții de temperatura și umiditate controlate.

Pe scurt – un parteneriat cu distribuitorul Nova Farm înseamnă o colaborare cu o echipă de profesioniști care garantează cele mai înalte standarde de calitate în toate etapele procesului de distribuție.

Preluarea automată a facturilor de la furnizori se remarcă prin acuratețea și rapiditatea transmiterii datelor. Sistemul oferă de asemenea o integrare ușoară și rapidă cu alte documente datorită procesului automat de clasificare, permițând un transfer rapid cu un nivel de securitate avansat. Mai mult, documentele pot fi căutate din orice locație și sunt ușor de găsit datorită clasificărilor intuitive.

Va invităm să accesați aici mai multe informații despre avantajele facturii electronice și să descoperiți lista distribuitorilor care permit importul automat al facturilor în BizPharma.

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email