Import automat facturi de la Onedia

import facturi

Începând de acum puteți prelua automat facturi electronice de la un nou distribuitor de produse naturiste, prin integrarea cu sistemul de gestiune BizPharma. Onedia se alătură listei de distribuitori care transmit electronic facturile, ceea ce vă permite monitorizarea atentă și imediată a intrărilor, simplificarea sistemului de plăți și reducerea timpului de operare. În acest fel, tranzacțiile comerciale cu Onedia se vor desfășura similar cu ale celorlați distribuitori deja angrenați în acest sistem de predare-primire, respectiv într-un mod mai fiabil, convenabil și mai sigur.

Preluarea automată a facturilor de la furnizori se remarcă prin acuratețea și rapiditatea transmiterii datelor. Sistemul oferă de asemenea o integrare ușoară și rapidă cu alte documente datorită procesului automat de clasificare, permițând un transfer rapid cu un nivel de securitate avansat. Mai mult, documentele pot fi căutate din orice locație și sunt ușor de găsit datorită clasificarilor intuitive.

Vă invităm să accesați aici mai multe informații despre avantajele facturii electronice și să descoperiți lista distribuitorilor care permit importul automat al facturilor în BizPharma.

Doar 2 pași pentru a putea importa automat facturile

1. Contactați reprezentantul distribuitorului și solicitați să vă seteze accesul la preluarea facturilor prin GoPharma sau să vă comunice ID-ul farmaciei. Odată ce ați aflat ID-ul, operați în GoPharma setările pentru preluarea facturilor: Meniu Facturi > Setări preluare facturi > Adaugă pentru a introduce furnizorul.
Precizări de completare: Alegeți punctul de lucru din GoPharma, furnizorul, iar la „ID Punct Lucru Distribuitor” notați codul primit de la distribuitor.

2. Contul creat de dumneavoastră și punctele de lucru definite în GoPharma trebuie configurate / asociate în BizPharma. După actualizarea BizPharma la versiunea curentă accesați: meniul Administrare > Configurare aplicație > Cont GoPharma (Trimitere comenzi / Preluare facturi)
Pentru detalii suplimentare accesați aici manualul de configurare.

Comenzile merg în zona digitală!
www.gopharma.ro – acces și utilizare gratuită pentru toate farmaciile din România

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email