Preluare automata a facturilor de la Delta Farm

preluare automata a facturilor

Vă anunțăm cu plăcere că înainte de sărbători am terminat de implementat împreună cu partenerii de la Delta Farm sistemul de preluare automata a facturilor pentru soluțiile din ecosistemul Setrio: BizPharma și GoPharma.

Toți colaboratorii Delta Farm  își vor îmbunătăți astfel semnificativ procesul de administrare a intrărilor, sporind productivitatea și eficiența acestuia. Integrarea cu BizPharma va permite o monitorizare precisă și imediată a tranzacțiilor, o simplificare a sistemului de plăți și o reducere a timpului de operare. Acest proces va fi asemănător cu cel al altor distribuitori deja implicați în sistemul de predare-primire, garantând fiabilitate, conveniență și siguranță.

preluare automata a facturilor

Procesul de preluare automata a facturilor oferă o acuratețe și o rapiditate deosebită în transmiterea datelor, ceea ce sporește productivitatea. De asemenea, sistemul facilitează integrarea cu alte documente prin intermediul procesului automat de clasificare, permițând transferul rapid și securizat al datelor. Mai mult, documentele pot fi accesate de oriunde și sunt ușor de găsit datorită clasificării intuitive.

Doar 2 pași pentru a putea importa automat facturile

1. Contactați reprezentantul distribuitorului și solicitați să vă seteze accesul la preluarea automata a facturilor prin GoPharma sau să vă comunice ID-ul farmaciei. Odată ce ați aflat ID-ul, operați în GoPharma setările pentru preluarea facturilor: Meniu Facturi > Setări preluare facturi > Adaugă pentru a introduce furnizorul.

Precizări de completare: Alegeți punctul de lucru din GoPharma, furnizorul, iar la „ID Punct Lucru Distribuitor” notați codul primit de la distribuitor.

2. Contul creat de dumneavoastră și punctele de lucru definite în GoPharma trebuie configurate / asociate în BizPharma. După actualizarea BizPharma la versiunea curentă, accesați: meniul Administrare > Configurare aplicație > Cont GoPharma (Trimitere comenzi / Preluare facturi)

Pentru detalii suplimentare, accesați aici manualul de configurare.

Vă invităm să accesați aici mai multe informații despre avantajele facturii electronice și să descoperiți lista distribuitorilor care permit importul automat al facturilor în BizPharma.


Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email