Rubicon este activ in GoPharma

Incepand cu luna iunie 2021 Rubicon Parmaceuticals – distribuitor de produse farmaceutice si prestator de operatiuni logistice – este prezent in platforma de comenzi online GoPharma.

Solicitati acces si urmariti ofertele speciale Rubicon prin click pe logo-ul distribuitorului din pagina principala a platformei GoPharma. – CLICK AICI


Rubicon Pharmaceuticals se recomanda:

Colaborand cu noi veti intelege sensul cuvantului “Profesionalism”!
Rubicon Pharmaceuticals este o companie infiintata in anul 2012 care detine un centru logistic mare si modern in domeniul farmaceutic, asigurand calitatea conform normelor GDP cu sisteme performante de monitorizare si control a temperaturii si umiditatii.

Urmarim pas cu pas imbunatatirea permanenta a calitatii serviciilor, planificarea, implementarea si controlul fluxului fizic de produse la nivelul cerintelor pietei internationale.

Domeniul farmaceutic, este un intreg univers, foarte dinamic, intr-o dezvoltare continua, cu investitii majore in departamentele de cercetare. Este datoria noastra sa fim la curent cu tot ce este inovatie in domeniu, astfel ramanand performanti, capabili sa gestionam rapid informatiile si cunostiintele, sa fim eficienti in costuri si timp.

Comenzile merg in zona digitala!
Platforma GoPharma ofera acces si utilizare gratuita tuturor farmaciilor din Romania
Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email