Farmacie Online

In timp ce cititi aceasta pagina, pierdeti o parte din clientii dumneavoastra care cumpara de la o farmacie online.

Potential urias!

La nivel de UE, comertul online creste cu doua cifre procentuale in fiecare an. In 2017 cifra de afaceri a comertului electronic la nivel european a crescut cu 11%, ajungand la 534 miliarde EUR, si este prognozata sa creasca cu 13%, pana la 602 miliarde EUR in 2018.

In ROMANIA comertul online a inregistrat in 2016 cea mai mare crestere din Europa, de 38%, mai mult decat dublu fata de media europeana. Comertul online din Romania are potentialul de a-si dubla valoarea pana in 2020.

Cum probabil ati aflat, LEGEA nr. 160 din 9 iulie 2018 pentru modificarea si completarea Legii farmaciei nr. 266/2008 a fost promulgata. Aceasta modificare mult asteptata permite vanzarea produselor de tip OTC si online. Pe langa suplimente, dermatocosmetice si parafarmaceutice care puteau fi vandute si livrate direct prin curier catre client, acum puteti adauga mii de produse in catalogul dumneavoastra online.

Avantajele platformei eCommerce BizPharma

Integrare cu BizPharma si cardurile de fidelizare, ca sa va puteti promova online instant catre clientii actuali

Farmacia dumneavoastra online va sti sa faca diferenta intre suplimente, dermatocosmetice, parafarmaceutice, OTC si RX​

Integrare intre offline si online prin afisarea stocurilor in farmacii si posibilitatea de comanda online cu livrare in farmacie​

Un nou punct de lucru la mai putin de 10% din costul unui punct de lucru fizic​

Lansare rapida a unui nou punct de lucru online la costuri de 10 ori mai mici fata de un punct de lucru fizic

Folositi BizPharma? Avem vesti excelente: dat fiind ca am dezvoltat deja conectorii, putem sa va lansam farmacia online in doar 3 saptamani!

Acest lucru este posibil datorita integrarii care preia produsele cu tot cu stocuri si preturi din BizPharma, inclusiv toate gestiunile si le afiseaza pe site. In acelasi timp, atunci cand aveti o noua comanda online, aceasta poate fi transmisa in gestiune, impreuna cu toate datele clientului.

Contactati-ne pentru o prezentare

Suntem la dispozitia dumneavoastra

Luni – Vineri: 9:00-18:00

Avem reprezentanti de zona in toate judetele, serviciu de call center si departament de marketing activ care preia cu rapiditate solicitarea dvs.

Lasati-ne un mesaj prin completarea formularului alaturat si va contactam in scurt timp. Va rugam sa completati formularul in mod exclusiv cu datele companiei pe care o reprezentati si nu folosind date cu caracter personal.​