Fiti erou pentru un copil!

Cumparati unul si oferiti inzecit.
Donati calculatorul vechi și ajutati un copil sa aiba acces la digitalizare si cursuri online in aceasta perioada dificila! Setrio transforma echipamentul vechi in discount pentru unul nou. Calculatoarele vor fi preluate de Setrio, curatate si reconfigurate pentru noii mici utilizatori. Impreuna putem face diferenta in viata unui copil.

suport pentru educatie

In prezent, tehnologia face parte din viata tuturor, inclusiv a copiilor, fie pentru inlocuirea manualelor fizice, fie pentru urmarirea cursurilor online. Majoritatea elevilor folosesc telefoane si calculatoare pentru diverse sarcini scolare, pentru a se informa sau pentru a comunica cu colegii lor, facilitand invatarea individuala si simplificand accesul la resurse educationale. Insa ceea ce a devenit o normalitate pentru noi, pentru alte persoane este inca inaccesibil.

Participarea la campania “Fii erou pentru un copil!” este o modalitate de a sprijini copiii cu resurse limitate. Au foarte mare nevoie de ajutor si ceea ce pentru noi este un gest marunt, pentru ei da nastere unui viitor plin de speranta. Ii putem sustine impreuna sa ramana in bancile scolii pentru a deveni la randul lor adulti responsabili si le putem oferi accesul la tehnologia pe care in prezent parintii nu si-o pot permite.

46 de copii sunt deja in asteptare

Donati vechiul echipament* unui copil nevoias! Noi ne asiguram ca acesta ajunge in conditii optime si mai mult, va oferim un discount de pana la 300 lei la achizitionarea unui laptop sau calculator nou pentru o eficientizare a operatiunilor zilnice si o performanta sporita.

Ridicam calculatorul vechi, il reconfiguram si il trimitem casei de copii in timp ce pregatim noul echipament pe care il livram gratuit. Cel vechi va ajunge la copii cu resurse limitate intr-o perioada in care au mare nevoie de el.

Participati la campanie! Este un proiect prin care imbunatatim infrastructura IT din organizatia dumneavoastra si in acelasi timp aducem zambete pe fetele copiilor din centrele de asistenta sociala. In Teleorman sunt deja 46 de copii care asteapta nerabdatori un gest care sa ii sprijine in procesul lor de dezvoltare si educare.

* prin echipament vechi se intelege un sistem in stare buna de functionare, fara defecte majore

Echipamentele din campanie

Laptop Intel Core i5-4600U 2.10GHz

8GB DDR3, 240GB SSD, Webcam, 15.6 Inch + Windows 10 Pro
2.900 lei fara TVA

Laptop Intel Core i7-6660U 2.40GHz

8GB DDR4, 256GB SSD, 15.6 Inch Full HD, Bluetooth, Webcam + Windows 10 Home
3.050 lei fara TVA

Calculator Intel Core i5-6400T 2.20GHz

8GB DDR4, 240GB SSD, 6XUSB, 1xVGA, 1x port serial + Windows 10 Pro
2.300 lei fara TVA

Calculator Intel Core i7-6700T 2.80GHz

8GB DDR4, 240 GB SSD, 6XUSB, 1xVGA, 1x port serial + Windows 10 Pro
2.535 lei fara TVA

Servicii incluse

  • Sistem de operare Windows 10 Pro/Home
  • Licenta antivirus Kaspersky pentru 1 an
  • Instalare si configurare aplicatie Setrio
  • Garantie 3 ani

Plata se poate realiza integral, in 2 sau in 3 rate.

contact

Campania se desfasoara in perioada 4 oct. – 24 dec. 2021.
Tot ce trebuie sa faceti pentru a participa este sa completati formularul de contact alaturat. Vom reveni catre dumneavoastra cu mesaj privat pentru detalii privind cantitatea, modelul si livrarea echipamentelor.