GoPharma

platforma B2B pentru comenzi medicamente online si comunicare dedicata tuturor farmaciilor, producatorilor si distribuitorilor din Romania

Platforma de comenzi medicamente online este gratuita pentru farmacii.
Va puteti crea cont chiar acum!

Sunteti distribuitor farma? Solicitati o prezentare a aplicatiei si vom raspunde tututor intrebarilor dumneavoastra.

Comenzile farmaceutice merg in zona digitala!

Peste 2.000 de firme de profil

inregistrate in platforma, reprezentand aproximativ 4.850 de puncte de lucru

acces la peste 67.000 de produse

din portofoliul distribuitorilor, dintre care peste 15.000 de produse in campanii promotionale

32 de distribuitori activi

disponibili pentru lanturile KA, dintre care 18 distribuitori disponibili pentru toate farmaciile

peste 35.000 de comenzi medicamente online

generate lunar, continand peste 275.000 de linii de comanda

GoPharma este solutia moderna si eficienta care pune in legatura directa distribuitorii, producatorii si farmaciile in mediul online, prin facilitarea procesului de transmitere si receptionare a comenzilor de marfa.
 
Accesul utilizatorilor in platforma se face in functie de profil. Pe de o parte distribuitorii si producatorii acceseaza platforma in scopul publicarii ofertelor, campaniilor de marketing si informatiilor de interes pentru clienti, pe de alta parte farmaciile emit comenzi si urmaresc statusul livrarilor.
 
GoPharma se poate interconecta cu softurile de gestiune ale distribuitorilor si farmaciilor, astfel incat comenzile sa se poata genera direct din softul de gestiune, fara a fi necesara accesarea platformei online.
 
In situatia in care distribuitorul lucreaza cu BizDepozit (solutie completa pentru gestionarea activitatii din depozite si pentru raportare catre ANM si MS), modulul de comenzi este deja integrat in aplicatie, comenzile putand fi preluate si gestionate direct in BizDepozit.
 
Peste 1.900 de farmacii care utilizeaza aplicatia de gestiune BizPharma transmit deja comenzi catre distribuitorii preferati direct din BizPharma.

Beneficii pentru:

Distribuitori

Producatori

Farmacii

Contactati-ne pentru o prezentare

Suntem la dispozitia dumneavoastra

Luni – Vineri: 9:00-18:00

Avem reprezentanti de zona in toate judetele, serviciu de call center si departament de marketing activ care preia cu rapiditate solicitarea dvs.

Lasati-ne un mesaj prin completarea formularului alaturat si va contactam in scurt timp. Va rugam sa completati formularul in mod exclusiv cu datele companiei pe care o reprezentati si nu folosind date cu caracter personal.​