GoPick

Solutie logistica de culegere pentru depozite si magazine (picking)

INTEGRABILA

GoPick este o solutie usor de integrat in fluxul operational normal al companiei dumneavoastra fiind compatibila cu majoritatea solutiilor ERP din piata.

usor de implementat

Solutia GoPick este preluata facil de personal. Angajatii vor opera mai usor si vor intelege rapid comenzile simple de pe display.

stabila

GoPick este construita avand la baza functionalitati simple bazate pe fluxuri clare, astfel incat sistemul rezultat sa fie unul cu grad mare de stabilitate operationala.

In lumea rapida a comenzilor online si a livrarilor in aceeasi zi, GoPick ajuta companiile sa imbunatateasca ratele de culegere si acuratetea informatiilor folosind mai putina resursa umana si munca manuala. Se obtin rezultate mai bune in mai putin timp.

O sarcina critica in automatizarea unui depozit sau a unui magazin general o reprezinta procesul de culege a produselor de pe rafturi sau spatii de depozitare (picking).

Design-ul unui instrument potrivit care sa interactioneze cu o mare varietate de obiecte este un aspect critic in acest context. Instrumentul de culegere trebuie sa permita flexibilitatea in culegere si robustetea datelor, dar sa respecte in acelasi timp principii de simplitate (usurinta in utilizare) si costuri reduse. Solutia: echipament de tip robotic versatil care sa opereze intr-un spatiu minim proiectat in care avem si prezenta umana.

GoPICK este raspunsul Setrio la aceasta provocare a dinamicii din zona de supply chain

Folosind impreuna solutiile Setrio de administrare a depozitelor (BizDepozit) si modulele de culegere (GoPick), putem crea un sistem puternic de culegere in depozite sau in magazine care sa creasca in mod evident si direct performantele operationale.

Timpul mediu al culegatorului

GoPick imbina un sistem de scanner flexibil digital cu un software inteligent concepute pentru a reduce timpul asociat cu cautarea, culegerea si chiar deplasarea prin depozit. In felul acesta se imbunatatesc considerabil rata de culegere, precizia de culegere si randamentul culegatorilor.

Odata echipat cu un scanner digital GoPick si cu un sistem portabil de display GoPick, un operator standard devine un

SUPERPICKER

Cu cat complexitatea marfurilor din depozitul dumneavoastra este mai mare, cu atat nevoia de digitalizare devine mai mare.

GoPick aduce claritate si eficienta in tot sistemul operational si creste productivitatea depozitului prin:

  • micsorarea timpului de procesare a unei comenzi
  • diminuarea ratei de eroare pentru echipele de culegatori si procesatori
  • maximizarea acuratetii stocului scriptic versus faptic
  • transparenta totala in activitatea angajatilor din depozit si posibilitatea de a implementa strategii de motivare a acestora

Functionalitati

Contactati-ne pentru o prezentare

Suntem la dispozitia dumneavoastra

Luni – Vineri: 9:00-18:00

Avem reprezentanti de zona in toate judetele, serviciu de call center si departament de marketing activ care preia cu rapiditate solicitarea dvs.

Lasati-ne un mesaj prin completarea formularului alaturat si va contactam in scurt timp. Va rugam sa completati formularul in mod exclusiv cu datele companiei pe care o reprezentati si nu folosind date cu caracter personal.​