31 martie, ziua mondiala a Backup-ului! Este important de stiut ca…

Zi de sarbatoare astazi in randul oamenilor de tehnologie! Serbam ziua mondiala a Backup-urilor, ziua in care va reamintim cat de important este sa faceti periodic o copie de rezerva a datelor. Avand in vedere expertiza noastra speciala, tindem sa facem acest lucru mult mai des decat o data pe an, dar profitam de aceasta “scuza anuala” pentru a o face inca o data. 😊

Este foarte important de avut in vedere ca:
– datele dumneavoastra sunt mai valoroase decat dispozitivul
– echipamentele hardware incep sa devina mai accesibile ca pret odata cu trecerea timpului, insa datele dumneavoastra sunt nepretuite si de neinlocuit
– puteti obtine un computer sau un telefon nou, insa inlocuirea datelor personale nu veti reusi sa o faceti fara o solutie de pastrare in siguranta a datelor


Deci, de ce este absolut necesar sa faceti Backup?
Tehnic, o copie de rezerva se refera la orice sectiune de date care exista in doua locuri. Scopul principal al unei copii de rezerva este de a avea un plan de recuperare in cazul in care datele primare devin inaccesibile, asa ca este obisnuit sa pastrati Backup-urile intr-o locatie diferita (online sau pe un alt hard disk).

Cand faceti o copie de rezerva a datelor, salvati tot ceea ce nu doriti sa pierdeti. Daca se intampla ceva cu originalele, puteti restaura copiile de siguranta pe computer / telefon / tableta cu un Serviciu de Backup.

Exista mai multe scenarii care ar putea avea loc in cazul in care o copie de rezerva a datelor dumneavoastra ar fi utila:
– hard disk-ul se poate defecta oricand
– ati uitat parola de acces
– un virus tine ostatice date dumneavoastra pana cand platiti pentru a le recupera
– stergeti accidental ceva important
– aparatul va este furat si va pierdeti toate datele

Optiunile dumneavoastra de backup
Suntem fani uriasi ai serviciilor de Backup Online. Utilizarea unui serviciu de Backup Cloud (cum se numesc uneori) este cel mai simplu si mai eficient mod de a va pastra in siguranta datele importante.
Avem posibilitatea de a configura salvarea Backup-ului in Cloud personalizat pe nevoia dumneavoastra, in functie de volum, interval orar sau la pornire / oprire aplicatie.

Contactati reprezentantul nostru pentru a va configura salvarea backupului in cloud.

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email