Cum facem achizitii mai profitabile pentru farmacie?

modul de analiza comanda

“Managementul aprovizionării și optimizarea stocurilor reprezintă una dintre cele mai mari provocări ale unei farmacii. Noul modul de analiza comanda BizPharma, dezvoltat special pentru a fi accesat pe web, poate fi o soluție mult mai eficientă comparativ cu varianta actuală a modulului, deoarece nu necesită preinstalarea BizPharma pe dispozitivul de pe care se dorește conectarea și nici prezența fizică în farmacie. Este în mod cert o soluție potrivită pentru secolul vitezei, întrucât dă utilizatorului mobilitate, flexibilitate, accesibilitate și viteză de lucru. Practic, managerul nu mai este strâns legat de birou, ci are lejeritatea de a analiza comenzile și de a lua decizii informate de oriunde.” – Silviu Covaci, Manager Divizia Farmacii Setrio

VĂ INVITĂM ONLINE
JOI, 23 martie, de la 16:00
să discutăm despre cum să:
– calculați un necesar de comandă în baza unor parametri
– monitorizați suprastocurile și vechimea lor
– luați decizii de achiziții pe baza istoricului

Menționăm câteva detalii din experiența invitatului nostru Dl. Bogdan Stanciu – Administrator Farmacia Stanciu, cu modulul de analiză a comenzilor pe web:
“Pentru comenzi am utilizat înainte WebPharma, însă cu acest nou modul lucrăm mult mai eficient. Avem posibilitatea să intrăm de oriunde, de pe orice calculator, fără să mai instalăm ceva. Doar accesăm browserul de internet și ne conectăm cu același user și parolă din Head Office. Pentru manageri, achizitori sau persoanele care se ocupă de managementul stocului este un mare avantaj, pentru că vizualizeză rapid informațiile din toate locațiile.”

Participarea la webinar este gratuită și premiată!
PRIMELE 10 ÎNTREBĂRI VOR FI RECOMPENSATE CU O CARTE CADOU

Pentru rezervarea locului vă rugăm să vă înregistrați.

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email