Comunicat – Optimizare Servicii Informare prin Bannere

Dragi clienti,

Asa cum v-am obisnuit, Setrio Soft va ofera aplicatii care suplimenteaza solutiile software pe care le utilizati cu informatii utile domeniului in care activati.

Astfel, aditional serviciilor de informare continua pe care le transmitem catre dvs. prin intermediul newsletterului BizNews si a noutatilor incluse in aplicatia pe care o utilizati, va vom aduce lunar un plus de informatii prin intermediul materialelor pe care le vom distribui in ferestrele aplicatiei BizPharma.

In scopul administrarii informatiilor pe care le vom distribui in aceste spatii de promovare (bannere), am agreat un parteneriat cu TreeKos Solutions, companie specializata in distribuirea de publicatii online pentru aplicatiile din domeniul farmaceutic si medical.

Tipurile de informatii medicale si farmaceutice pe care vom continua sa vi le transmitem – prin intermediul mesajelor text si al informarilor de tip banner, sunt urmatoarele:

•   Medicamente nou intrate sau existente pe piata, dispozitive medicale, produse parafarmaceutice sau comercializate in farmacii;
•   Studii clinice privind efectele si beneficiile anumitor tratamente sau medicamente (inclusiv combinatii de astfel de tratamente sau medicatii);
•   Informatii de natura profesionala privind noi tehnologii si/sau metode de tratament;
•   Informatii din sfera cercetarii in domeniul medical (medicamente in curs de omologare, rezultate studii clinice si paraclinice, alte rezultate preliminare sau finale);
•   Informatii despre programele de formare profesionala (spre exemplu, reviste, jurnale, campanii de instruire, etc.)
•   Informatii despre tratamente de specialitate si locul unde acestea unde pot fi urmate (de exemplu clinici de specialitate, institutii de tratament)
•   Programe sociale privind produsele farmaceutice.

Va multumim ca sunteti alaturi de noi si va stam oricand la dispozitie!

Echipa Setrio Soft
Impreuna mereu!
0740.225.225

0 Points