OFERTA cititoare carduri de sanatate pentru utilizatorii BizPharma

Setrio Soft ofera GRATUIT un cititor ACR83 la Upgrade Abonament BizPharma!

Pentru fiecare pachet Upgrade Abonament BizPharma primiti gratuit un cititor ACR83.
Pachetele se achizitioneaza separat, pentru fiecare punct de lucru.

Oferta Upgrade Abonament suport tehnic BizPharma: 25 lei / luna / punct de lucru (TVA inclus). Valoarea se adauga la abonamentul actual.

In plus fata de cititorul oferit gratuit si inclus in pachetul de Upgrade Abonament BizPharma, puteti achizitiona cititoare suplimentare cu 300 lei (TVA inclus) / cititor.
Incepand cu al doilea cititor suplimentar achizitionat, beneficiati de discount la cantitatea comandata. Pentru detalii privind grila de discout acordat in cazul cititoarelor suplimentare va rugam sa contactati Reprezentantul Zonal Setrio Soft.

Pachetul Upgrade Abonament BizPharma include:
– Suport tehnic cititor
– Garantie pe toata perioada contractului pentru cititorul oferit gratuit
– Inlocuire cititor in maxim 24h in cazul defectiunilor tehnice
– Suport tehnic interfatare S.I.P.E., C.E.A.S. si modul card CNAS BizPharma
– Actualizari periodice aplicatie pentru interfatare sistem S.I.P.E. si C.E.A.S.

Modalitate de instalare:
Instalarea cititoarelor se poate realiza fie “la sediul clientului”, fie “de la distanta” (remote). Utilizatorii BizPharma sunt rugati ca, in momentul transmiterii precomenzii catre Reprezentantul Zonal sau la sediul Setrio Soft catre adresa comenzi@setrio.ro, sa indice si modalitatea de instalare preferata.

• Instalare si configurare cititor remote cu livrare prin curier:
100 lei (TVA inclus) + taxe curier
• Instalare si configurare cititor la sediul clientului cu livrare prin reprezentant Setrio:
200 lei (TVA inclus).

Serviciul de instalare si configurare cititor carduri include:
• Instalarea cititorului de carduri;
• Configurarea computerului si a aplicatiei;
• Initiere cititor in sistem;
• Testarea functionalitatilor pentru sistemul de operare al fiecarui client;
• Instruire in utilizarea cititorului cu sistemul C.E.A.S. si BizPharma;
• Transmiterea numarului de serie al dispozitivului in vederea comunicarii si inrolarii automate a acestuia in sistemul SIUI-CNAS (idem inregistrarea Serial Number a semnaturii digitale).

De ce am ales pentru dumneavoastra ACR83?
Modelul dispune de urmatoarele facilitati:

• Ecran pentru vizualizarea comenzilor.

Pacientul observa pe ecran cand trebuie sa introduca codul PIN.
Pacientul este notificat pe ecran daca a introdus corect cardul in cititor.
Pacientului ii este afisat pe ecran un numar de * la fiecare apasare de tasta, limitand posibilitatile introducerii eronate ale codului PIN care sa conduca la blocarea cardului.

• Tastatura proprie, pentru introducere PIN card.
Nu este necesar ca pacientul sa acceseze tastatura computerului dvs.
Pacientul va dispune de intimitate la introducerea codului PIN.
Pacientul nu va invada spatiul personal al cadrelor medicale.

Va prezentam in continuare cateva avantaje si beneficii de care veti dispune prin intermediul Upgrade-ului de Abonament Suport Tehnic BizPharma:

Oferim suportul tehnic pentru dispozitivul de citire card. Nu va trebui sa apelati in alta parte, in situatia in care aveti probleme la conectarea cu SIUI si SIPE prin intermediul cardului, la validarea retetelor prin semnatura electronica a pacientilor de pe cardul de sanatate sau la transmiterea datelor in SIPE prin intermediul cardului de asigurat si dispozitivul de citire card. Va puteti bucura de avantajul de a avea un singur furnizor atat pentru infrastructura software, cat si pentru cea hardware (echipament) in ceea ce priveste fluxul de lucru in SIPE cu cardul de asigurat si cititorul de card.

In situatia in care echipamentul de citire card prezinta defectiuni, il vom inlocui in maxim 24 de ore de la semnalarea problemei, astfel incat activitatea dvs. sa nu sufere blocaje, iar pacientii dvs. sa poata beneficia de eliberarea medicatiei fara intreruperi. Nu va trebui sa asteptati timpul de reparatie in service, sa efectuati proceduri complicate de solicitari de reparatie, drumuri la service-uri autorizate, ci va veti bucura de beneficiul de a primi un nou dispozitiv, in maxim 24 de ore de la semnalarea si constatarea defectiunii. Acest serviciu este asigurat pentru fiecare cititor inclus gratuit in pachetul de Upgrade Abonament BizPharma.

In acelasi timp, echipa noastra lucreaza in mod continuu la imbunatatirea fluxului de lucru si tranzactionarea datelor din sistemul dumneavoastra catre SIPE si SIUI, C.E.A.S. Astfel, veti beneficia de cele mai usoare metode de tranfer a acestor date. Veti primi actualizari periodice ale aplicatiei BizPharma in vederea interfatarii cu SIPE, SIUI si C.E.A.S. in conditii optime, pentru a genera modalitati mult mai simple si mai rapide de lucru in activitatea dvs.

Pentru detalii suplimentare si comenzi va rugam sa contactati Reprezentantul Local Setrio Soft.
Va multumim pentru ca sunteti alaturi de noi!
Echipa Setrio Soft
Impreuna mereu!

0 Points