Impusa atat de pandemie, cat si de evolutia tehnologica a vremurilor, digitalizarea cabinetului devine un strict necesar al viitorului. De la programarea pacientului si pana la controlul post tratament, un soft de gestiune poate doar sa eficientizeze activitatea medicala.

Un ajutor indispendabil cabinetului medical

  • list-img Accesati permanent istoricul medical al pacientului si toate formularele medicale necesare
  • list-img Fisa pacientului, registrul de consultatii si registrul de cronici se creeaza automat, urmare introducerii datelor in aplicatie
  • list-img Dispuneti de >100 de rapoarte pentru specialitatea medicina de familie: DSP, RENV, CNAS, screening, evidente medicale si pacienti etc.
  • list-img Sunteti avertizat privind: serviciile neprestate, eventuale greseli, retetele electronice netransmise online
  • list-img Lista de medicamente este actualizata la zi. Printr-o singura comanda sunt afisate toate proprietatile medicamentelor existente in lista CAS.
  • list-img Scanati si atasati documente la dosarul pacientului

3 lucruri pe care le puteti castiga folosind BizMedica pentru cabinet

TIMP

Un software performant va ajuta sa castigati cel mai pretios lucru pentru noi toti: Bizmedica va asista in operatiile consumatoare de timp in relatia cu CNAS. Fiind 100% compatibila cu SIUI, va permite sa realizati usor si rapid raportarea catre CNAS si DSP, fiind conectata cu serverele SIUI, SIPE, RENV, CEAS si DES. In plus, formularele medicale din aplicatie si semnatura biometrica aduc mai mult timp pentru actul medical. Scapati de hartii si nu mai aveti nevoie de spatii suplimentare pentru depozitarea documentelor, formularele fiind completate si stocate electronic in baza dvs de date, putand fi tiparite direct din aplicatie, in orice moment.

ECONOMII

Bizmedica va permite un control sporit asupra statusului de validare al serviciilor prin acces la fereastra dedicata – Status validare servicii. In cazurile in care servicile au fost adaugate, dar conexiunea aplicatiei cu serverul SIUI intampina dificultati, serviciile se pun automat intr-o coada de asteptare pentru transmiterea spre prevalidare. O alta modalitate, mai moderna, de a ramane mai aproape de pacienti dar si de a aduce extra-venituri, este Modulul de Consultatii ONLINE prin platforma ZOOM care va permite sa oferiti servicii de consultanta medicala online, sfat medical online si interpretare diagnostic second opinion.

CONSULTANTA CNAS

Castigati si mai mult timp optand pentru Serviciul Consultant Dedicat pentru relatia cu CNAS. Odata cu BizMedica, accesati experienta de peste 17 ani a echipei de consultanti Setrio pentru industria de sanatate, suport proceduri si documentatie in relatia cu CNAS. Este intotdeauna util sa existe o dubla verificare pentru realizarea raportarilor lunare. In plus, cu un consultant dedicat Setrio aveti acces prioritar la extra servicii de suport in zona de IT, acces prioritar la consultanta specifica activitatii de cabinet medical si know-how pentru cabinetele si clinicile la inceput de drum, precum si alerte personalizate si consultanta pentru modificarile legislative.

Puneti accentul pe detalii

Investitia in digitalizare este o investitie in perceptia premium a pacientului

Castigati si mai mult timp apeland la un Consultant Dedicat pentru relatia cu CNAS

E intotdeauna util sa existe o dubla verificare pentru realizarea raportarilor lunare.

Completati pachetul de cabinet cu:

Consultatii medicale online

Solutia tehnica aleasa de noi este gratuita, simpla, stabila si va ofera posibilitatea sa generati si sa trimiteti catre pacient pe e-mail sau prin sms link-ul pentru videoconferinta (adresa online la care sa va vedeti), sa adaugati consultatia online in lista de programari si sa o asociati pacientului.

Semnatura Biometrica

Transformati cabinetul intr-un protector al naturii, al actului medical si al spatiului: fara risipa de hartie, mai mult timp pentru actul medical, fara spatii suplimentare pentru depozitarea documentelor.

Campanii pentru medici

Sunteti la inceput de drum sau in cautarea unei alternative software la aplicatia pe care o utilizati in prezent? Una dintre variantele propuse va poate veni in ajutor. Sau ne puteti contacta pentru o oferta personalizata.

Pachete lunare de abonament pentru cabinete

BizMedica este un serviciu de gestiune de tip SAAS cu mentenanta si actualizari legislative lunare conform prevederilor MS si CNAS

Implementare gratuita prin Programul Eficienta 2022

CABINET STANDARD

139

RON / luna

Serviciu Implementare 550 ron​

GRATUIT prin Programul Eficienta 2022

CABINET AVANSAT

189

RON / luna

CEL MAI POPULAR

Serviciu Implementare 550 ron​

GRATUIT prin Programul Eficienta 2022

CABINET PREMIUM

239

RON / luna

Serviciu Implementare 550 ron​

GRATUIT prin Programul Eficienta 2022

Preturile sunt exprimate in lei si nu includ TVA.
Pentru 1 UTILIZATOR ASISTENT EXTRA se adauga 70 lei la valoarea abonamentului lunar.