In curand in BizPharma: Nomenclator unic de produse

In anul curajului la Setrio, am demarat un proiect de dezvoltare BizPharma. Proiectul presupune multe ore de migala si expertiza, dar care odata implementat va va aduce beneficii valoroase de business. Facem referire la Nomenclatorul Pharma Setrio, un instrument de lucru indispendabil vanzarii sau distributiei, mai ales in ramura farmaceutica, acolo unde o baza de date bine pusa la punct poate enumera peste 20.000 de articole utilizate frecvent.

Beneficii Nomenclator Pharma Setrio

Scopul crearii unui nomenclator unic este sa faciliteze atat activitatea farmacistului, cat si a managerului. Practic, Nomenclatorul Pharma Setrio vine pentru orice afacere din industrie cu beneficii clare:

Reducere de timp de operare si costuri cu personalul de introducere date prin preluarea automata a facturilor de la furnizori.

Accesibilitate si claritate: produsele sunt definite dupa reguli clare standardizate, astfel incat textul este elocvent si bine structurat. Informatia poate fi accesata rapid datorita regulilor intuitive de listare.

Organizare si raportare: posibilitatea de a realiza rapoarte structurate pentru stoc sau vanzari datorita caracteristicilor in baza carora sunt incadrate produsele: categorie, subcategorie, producator unic. Achizitiile vor fi mult mai usor de organizat. De asemenea, marjele si discounturile atat de valoroase in activitatea achizitorilor vor fi mult mai usor de maximizat.

Interoperabilitate: un nomenclator este un limbaj comun de-a lungul lantului logistic. Acesta permite urmarirea rapoartelor sau a informatiei de la producator si distribuitor pana la canalele de retail, indiferent daca sunt fizice (farmacie) sau online (magazin e-commerce). Orice integrare cu un sistem nou de vanzare sau aprovizionare se face mult mai usor.

Precizie si stabilitate: transmiterea informatiilor despre produse catre farmacisti si pacienti se face in forma corecta. Se elimina erorile si dispar pierderile cauzate de erorile de operare sau vanzare. Sistemele de gestiune functioneaza mai precis si ofera stabilitate afacerii de vanzare sau distributie si predictibilitate a stocului.

Lansarea oficiala in BizPharma este aproape si orice informatie din partea dumneavoastra in calitate de profesionist din sanatate ne este utila si necesara pentru imbunatatirea impactului pozitiv in afacere al Nomenclatorului Pharma Setrio. Cunoasteti cel mai bine modul de lucru si suita de operatiuni din afacerea dumneavoatra. De aceea va invitam sa participati la un mini-sondaj care poate pune bazele unei comunitati de discutii libere in sensul dezvoltarii acestui produs la inaltimea asteptarilor dumneavoastra.

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email