fbpx

Treceti afacerea de distributie in zona digitala cu un instrument B2B care poate fi accesat simultan atat de clienti cat si de agentii dumneavoastra de vanzari sau operatorii telesales

O singura platforma pentru management si culegere de comenzi B2B

  • list-img 24/7 Oferta electronica personalizata pentru fiecare partener
  • list-img 24/7 Automatizati comenzile si reduceti timpul de lucru
  • list-img 24/7 Monitorizati rezultatele afacerii, indiferent de canal
  • list-img 24/7 Configurati strategii de discount si pachete promotionale
  • list-img 24/7 Uitati de problemele de stabilitate. Platforma poate sustine pana la 1 milion de comenzi/luna
  • list-img 24/7 Training online si integrari EDI, CRM si ERP

BizToBiz - Agentul de vanzari digital 24/7

BizToBiz face procesul de comanda usor si eficient, indeplinind asteptarile moderne ale partenerilor dumneavoastra.

Partenerii intr-o afacere B2B au nevoie de un instrument mai avansat decat un simplu magazin e-commerce. BizToBiz va ajuta sa configurati propriul depozit online si cataloage de produse avansate cu zeci de mii de SKU-uri complexe. Clientii dvs. pot plasa comenzi in doar cateva minute si pot urmari statusul acestora in timp real.

Oferta e mereu in siguranta! Doar partenerii validati au acces la platforma BizToBiz si puteti oferi acces personalizat in functie de produse si categorii.

Hubul pentru comenzi partener 24/7

Creati o experienta de comert B2B superioara utilizand segmentarea automata a partenerilor si a preturilor, locatii de livrare, comenzi minime de achizitie, conditii de plata, roluri de utilizator si integrari cu sisteme majore ERP, CRM si EDI.

Partenerii si subdistribuitorii pot consulta istoricul comenzilor si seta comenzi recurente pentru a-si automatiza afacerea. Prin conectarea platformei la ERP se pot verifica automat: necesarul de produse, stocul necesar, facturile cu sold, situatiile financiare sau limita de credit.

Platforma BizToBiz se poate conecta usor la sisteme de facturare si marea majoritate a ERP-urilor cunoscute pentru a permite transferuri de documente electronice si transmitere automata a comenzilor.

Monitorizati in timp real rezultatele afacerii

Cu platforma BizToBiz beneficiati de toate instrumentele de raportare operationala de care aveti nevoie pentru a putea monitoriza fluxul de vanzare.

Monitorizati in acelasi loc vanzarile lunare, sezonalitatea vanzarilor, performanta reprezentantilor de vanzari si rapoartele de vanzari ale partenerilor.

Mai mult, puteti realiza propriile rapoarte personalizate si le puteti exporta din platforma in format .XLSX.

Setati promotii si ajutati echipa de vanzari

Aveti control complet asupra pachetelor de discount din depozitul dvs. online. Puteti seta promotii pe categorii de produse si clienti specifici sau in functie de cantitate si data.

Cei mai apreciati distribuitori sunt cei care isi notifica in timp real partenerii despre cele mai noi produse si cele mai avantajose campanii. Partenerii dumneavoastra vor aprecia promptitudinea si transparenta oferite de o platforma digitala.

In plus, echipa dumneavoastra de vanzari poate fi sustinuta cu o aplicatie mobila ce se poate conecta la platforma si vine cu functiile: CRM mobil, programare si raportare a vizitelor planificate, distribuire esantioane si mostre, rapoarte de activitate ale echipei.

  • list-img In doi ani, de cand folosesc platforma BizToBiz, am observat o crestere semnificativa a cifrelor de profit. Digitalizarea relatiei client-furnizor / producator nu numai ca ajuta mediul de business local, dar devine o norma in comertul actual.
  • list-img Totul se intampla online acum. E un trend care nu va disparea si la care trebuie sa te adaptezi daca vrei sa ai o afacere de succes. O platforma de marketplace cum este BizToBiz simplifica foarte mult procesul de achizitionare a produselor.
  • list-img Ca distributor, vanzarea produselor pe platforma BizToBiz m-a ajutat sa reduc costurile de personal si mi-a redat redat timpul de care am nevoie pentru a ma concentra si pe alte aspecte care imi pot imbunatati afacerea. Vanzarile sunt automatizate. Acum pot sa am grija de relatia cu clientii si sa vin in intampinarea nevoilor lor.