Analiză managerială cu instrumente inteligente

PowerBiz Business Intelligence

Informații puternice care pot schimba modul în care organizația ia decizii

PowerBiz Business Intelligence

Beneficiile unui sistem BI (Business Intelligence)

Această soluție combină toate datele de vânzare și de achiziții disponibile pe serverele BizPharma din locațiile dumneavoastră pentru a oferi o imagine asupra relațiilor cu furnizorii, producătorii, angajații și clienții, precum și posibilitatea de a identifica oportunitățile și punctele care necesită îmbunătățiri din lanțul de retail. Soluția folosește ca motor de analiză un instrument flexibil de Business Intelligence de la Microsoft.

Power Biz ajută un manager să își vadă afacerea dintr-o singură privire

Obiectivele pachetului standard al acestei aplicații vizează zonele sensibile ale afacerii dumneavoastră. Fiecare DASHBOARD are rolul de a aduce claritate într-o zonă cheie. Pe lângă dashboard-urile standard puteți să configurați împreună cu consultanții Setrio unul sau mai multe dashboard-uri personalizate care să urmărească o anumită tipologie de flux a afacerii dumneavoastră sau să monitorizeze un anumit obiectiv major al companiei.

PowerBiz Business Intelligence

Ce spun utilizatorii

Farm. Dana Mihaela Cioroianu

Doctor Farmacist, Director General Grup Elixir – Nova Farm

„Un alt aspect pe care îl apreciez la BizPharma Head Office este modulul de business intelligence Power BIZ (notă: dezvoltat pe instrumente Microsoft BI). Din punctul meu de vedere, datele financiare și posibilitatea vizualizării lor comparativ, în funcție de sezonalitate, sunt cele mai importante, iar accesarea lor frecventă îmi oferă suportul pentru gestionarea corectă a cash-flow-ului. Colegii din departamentele Comercial, Achiziții și Vânzări se uită foarte atent pe exporturile tabelare de tip cub pentru detalii avansate legate de produse, rulaje, marje, vechime stoc, viteză de rotație a stocului de marfă, date de intrare și vânzare etc., dar pentru o imagine generală, acest instrument Power BI oferă exact esența operațională necesară unui coordonator, indiferent de departament.”

ANGAJAȚI

Acest dashboard are ca obiectiv monitorizarea productivității echipei dumneavoastră de vânzări din zona de POS. De asemenea, puteți să urmăriți evoluția în timp a unui angajat sau puteți să vedeți care din angajații dumneavoastră vând cel mai bine un anumit produs.

ACHIZIȚII

Foarte util pentru negocierile cu furnizorii. Obiectivul acestui dashboard este să vă creeze o imagine clară privind cantitățile achiziționate în timp și politica comercială aplicată (discounturile) pe anumite categorii de produse, pentru a va ajuta să luați cele mai profitabile decizii de achiziție.

VÂNZĂRI

Dashboard care permite urmărirea marjei pe anumite produse sau categorii de produse pentru stabilirea de strategii de piață, strategii de discount sau asociere recomandată. Puteți să vizualizați ce tipuri de produse se vând în locații și ce marjă se obține în funcție de categoria de produs.

PRODUSE

Distribuirea vânzărilor pe locațiile retail precum și procentul de marjă realizat în fiecare locație, detalierea modului de încasare (CAS, numerar, card)​

REȚETE

Analiză completă la nivel de produs, medic, DCI și diagnostic a situației rețetelor și a veniturilor de la casele de asigurări. Acest dashboard permite crearea de strategii complexe și urmărirea dinamicii recomandărilor și vânzărilor din rețetele compensate.

O aplicație BI oferă beneficii unei game de utilizatori de afaceri la fiecare nivel al companiei, de la directori la analiștii lanțului de aprovizionare

Abilitatea de a analiza aceste date și informații, la diferite nivele de detaliu, cum ar fi o ierarhie a produselor, marjelor pe locații sau a discounturilor oferite de anumiți furnizori, oferă informații puternice precum și o înțelegere corectă a vânzărilor, astfel încât zonele cu potențial de risc pot fi identificate rapid, fiind accesibilă și utilă tuturor utilizatorilor din toate nivelurile organizației dumneavoastră. Interactivitatea robustă și capacitatea de interogare a instrumentului dezvoltat de Microsoft permit utilizatorilor să se concentreze asupra punctelor cheie din activitatea lor și în consecință să ia decizii eficiente bazate pe date.

PowerBiz Business Intelligence

Contactați-ne pentru o prezentare

Suntem la dispoziția dumneavoastră

Luni – Vineri: 9:00-18:00

Avem reprezentanți de zonă în toate județele, serviciu Call Center și departament de Marketing activ care preia cu rapiditate solicitarea dumneavoastră.

Lăsați-ne un mesaj prin completarea formularului alăturat și vă contactăm în scurt timp. Vă rugăm să completați formularul în mod exclusiv cu datele companiei pe care o reprezentați și nu folosind date cu caracter personal.​