fbpx

Protejati-va productivitatea!

cu programul de schimbare gratuita a softului Eficienta 2020

In perioada economica urmatoare fiecare detaliu din buget va conta si reducerile de cost se vor putea realiza doar cu o monitorizare foarte atenta a resurselor din companie. Pentru acest lucru veti avea nevoie de un soft performant de la un partener cu experienta.

Software Setrio = Management + Cost Control

Intr-o perioada dificila este intelept sa aveti un soft performant care sa va ajute sa masurati atent performantele zilnice, sa alocati dinamic resursele si sa reduceti cheltuielile, la fel si de un partener experimentat si suportul unei echipe de consultanti. De mai bine de 15 ani, companii mari din industrie precum Ropharma, Gedeon Richter sau Dona, sute de farmacii si peste 1.500 de cabinete si clinici medicale isi gestioneaza eficient productivitatea cu solutii Setrio, avand permanent in spate suportul unei echipe tehnice cu o medie de practica de peste 7 ani in domeniu.

Economisiti la dublu!

Inlocuiti softul pe care il utilizati in prezent cu unul performant si va mentinem valoarea abonamentului* pe care il platiti acum timp de 24 de luni, fara majorari, indiferent de situatia economica generata de contextul pandemic.

* Mentinerea valorii curente a abonamentului este o conditie aplicabila doar pentru softuri specializate

Primiti implementare gratuita

Inca o metoda de economisire! Sustinem profesionistii din sanatate in aceasta perioada de incercare garantand implementare in siguranta si gratuita, import de date prin machete standardizate, actualizari periodice ale aplicatiei, comunicare deschisa si suport dedicat.

Campania este valabila pentru contractele semnate pana la finalul lunii octombrie 2020, exclusiv pentru produsele standard Setrio.

Produsele pentru care campania este eligibila: soft gestiune farmacie, clinica / cabinet medical, depozit. Orele de dezvoltare personalizata, modulele extra si integrarile cu alte sisteme se vor realiza contra cost.

Lanturile de farmacii si clinicile medicale primesc gratuit Modulele de Business Intelligence Power Biz, instrumente pentru echipa de management dezvoltate in parteneriat cu Microsoft, care vor contribui la monitorizarea vanzarilor, achizitiilor, stocurilor si nivelului de eficienta al farmacistilor, medicilor si asistentilor angajati.

Cu Power Biz monitorizati afacerea dintr-o singura privire.

Contactati-ne

Optati pentru un software specializat pentru industria de sanatate cu care tineti costurile sub control!

Suntem la dispozitia dumneavoastra

Luni – Vineri: 9:00-18:00

Avem reprezentanti de zona in toate judetele, serviciu de call center si departament de marketing activ care preia cu rapiditate solicitarea dvs.

Lasati-ne un mesaj prin completarea formularului alaturat si va contactam in scurt timp. Va rugam sa completati formularul in mod exclusiv cu datele companiei pe care o reprezentati si nu folosind date cu caracter personal.​