Programul Eficienta pentru industria de sanatate continua si in 2021 cu IMPLEMENTARE GRATUITA pentru pachetele software de gestiune adresate farmaciilor, clinicilor, cabinetelor medicale si depozitelor.

Contactati un reprezentant Setrio si rezervati perioada de implementare acum!

 

Protejati-va productivitatea!

Intr-o perioada dificila este intelept sa aveti un soft performant care sa va ajute sa masurati atent obiectivele zilnice, sa alocati dinamic resursele si sa reduceti cheltuielile, la fel si de un partener experimentat si suportul unei echipe de consultanti. De mai bine de 16 ani, companii mari din industrie precum Ropharma, Gedeon Richter sau Dona, sute de farmacii si lanturi de farmacii, peste 1.500 de cabinete si clinici medicale, distribuitori si depozite isi gestioneaza eficient productivitatea cu solutiile Setrio, avand permanent in spate suportul unei echipe tehnice cu o medie de practica de peste 8 ani in domeniu.

Economisiti la dublu!​

Inlocuiti softul pe care il utilizati in prezent cu unul performant si va mentinem valoarea abonamentului* pe care il platiti acum timp de 24 de luni, fara majorari, indiferent de situatia economica generata de contextul pandemic.

* Mentinerea valorii curente a abonamentului este o conditie aplicabila doar pentru softuri specializate. Pentru dezvoltari personalizate si module extra, va sta la dispozitie reprezentantul zonal Setrio.

Primiti implementare gratuita

Inca o metoda de economisire! Sustinem profesionistii din sanatate in aceasta perioada de incercare garantand implementare in siguranta si gratuita, import de date prin machete standardizate, actualizari periodice ale aplicatiei, comunicare deschisa si suport dedicat.

Campania este valabila in 2021, pentru produsele si pachetele standard Setrio.
Produsele pentru care campania este eligibila: soft gestiune farmacie, clinica / cabinet medical, depozit. Orele de dezvoltare personalizata, modulele extra si integrarile cu alte sisteme se vor realiza contra cost.
Conditiile Programului Eficienta 2021 nu sunt cumulabile cu alte campanii Setrio in desfasurare.

Farmacii

Pachetele Server Standard beneficiaza de implementare gratuita si cu ajutorul modulelor incluse puteti sa gestionati fisele pacientilor, promotiile si sa preluati automat facturile in format electronic.

Lanturi de farmacii

Puteti sa gestionati centralizat toate aspectele operationale ale lantului de farmacii, ceea ce va ofera o vedere globala asupra afacerii. Sistemul Head Office este acum mai accesibil cu noile pachete de servicii.

Clinici

Alegeti pachetul de functionalitati BizMedica cel mai potrivit si transformati clinica dumneavoastra cu un sistem digital eficient de gestionare a programarilor si a resurselor.

Cabinete medicale

BizMedica va ajuta cu formulare medicale electronice si verificari automate pentru validarea serviciilor. Implementarea acestui sistem de gestiune pentru cabinet este gratuita prin Programul Eficienta 2021.

Depozite

Automatizati si eficientizati activitatea de gestiune a stocurilor din depozitul dumneavoastra. Prin Programul Eficienta 2021 beneficiati de discount 100% la licenta BizDepozit Standard. 

Platforma B2B

Platforma B2B

BizToBiz functioneaza ca un hub colector pentru toate comenzile primite de la partenerii dumneavoastra. Prin Campania Eficienta 2021 puteti implementa in compania dvs. modulul standard fara costuri de licenta.

Contactati-ne pentru o prezentare

Suntem la dispozitia dumneavoastra

Luni – Vineri: 9:00-18:00

Avem reprezentanti de zona in toate judetele, serviciu de call center si departament de marketing activ care preia cu rapiditate solicitarea dvs.

Lasati-ne un mesaj prin completarea formularului alaturat si va contactam in scurt timp. Va rugam sa completati formularul in mod exclusiv cu datele companiei pe care o reprezentati si nu folosind date cu caracter personal.​