O soluție de digitalizare a fluxurilor de lucru este un necesar al relației cu pacienții dumneavoastră.

Program eficiența în sănătate 2023

Continuăm și în 2023 demersul de digitalizare a profesioniștilor din sănătate prin IMPLEMENTARE GRATUITĂ pentru pachetele software de gestiune adresate farmaciilor, clinicilor, cabinetelor medicale și depozitelor farma. Trimiteți un mesaj prin completarea formularului alăturat și veți fi contactat de un reprezentant Setrio pentru rezervarea perioadei de implementare.

UN BOOSTER PENTRU PRODUCTIVITATE

Este înțelept să aveți un soft performant care să vă ajute să măsurați atent obiectivele zilnice, să alocați dinamic resursele și să reduceți cheltuielile. La fel, este nevoie și de un partener experimentat și de suportul unei echipe de consultanți. De mai bine de 17 ani, companii mari din industrie precum Ropharma, Gedeon Richter sau Dona, sute de farmacii și lanțuri de farmacii, peste 1.500 de cabinete și clinici medicale, distribuitori și depozite își gestionează eficient productivitatea cu soluțiile Setrio, având permanent în spate suportul unei echipe tehnice cu o medie de practică de peste 9 ani în domeniu.

laptop business

Implementare gratuită!

Susținem profesioniștii din sănătate în această perioadă de încercare economică garantând implementare în siguranță și gratuită*, import de date prin machete standardizate, actualizări periodice ale aplicației, comunicare deschisă și suport dedicat.

* Campania este valabilă în 2023, pentru produsele și pachetele STANDARD Setrio. Produsele pentru care campania este eligibilă: soft gestiune farmacie, clinică / cabinet medical, depozit farma.
Orele de dezvoltare personalizată, orele de training pentru utilizare aplicație, modulele extra și integrările cu alte sisteme nu fac obiectul campaniei și se vor realiza contra cost.

Condițiile Programului Eficiența 2023 nu sunt cumulabile cu alte campanii Setrio în desfășurare.

Pentru o analiză a fluxurilor din clinica / farmacia sau depozitul dumneavoastră și pentru identificarea soluției Setrio care vă poate ajuta în eficientizarea productivității vă invităm să intrați într-o scurtă prezentare online cu unul din consultanții noștri.

CABINETELE DE MEDICINA FAMILIEI ȘI DE SPECIALITATE PRIMESC UN LAPTOP BUSINESS GRATUIT

Prin Programul Eficiența 2023 puteți să vă înlocuiți softul actual cu BizMedica, beneficiind de un laptop business cadou care vine deja cu softul Bizmedica instalat și abonament lunar începând de la 159 lei fără TVA.

Pentru condițiile campaniei și o prezentare a beneficiilor soluției BizMedica pentru cabinet vă invităm să intrați câteva minute în contact online cu unul din consultanții Setrio.

cabinet medical

FARMACIILE PRIMESC ECHIPAMENTE GRATUITE

Aveți probleme în farmacie din cauza echipamentelor vechi? Am primit informații din piață că mulți profesioniști farmaciști nu își pot desfășura eficient activitatea din cauza calculatoarelor vechi.

Astfel, venim în ajutorul farmaciilor cu noul Program EFICIENȚA 2023 care vă permite să refaceți întreaga rețea de sisteme desktop a farmaciei. Pentru o abordare modernă, puteți opta și pentru laptopuri. Beneficiați de implementarea gratuită a aplicației BizPharma pentru pachetele Standard, iar pentru pachetele Avansat și Premium puteți accesa beneficiul suplimentar: echipamente laptop, desktop, server farmacie – gratuite.
Promoția este valabilă pentru contractele semnate în 2023.

farmacist calculator

POTRIVIT FIECĂRUI PROFIL BUSINESS

program eficienta sanatate

Farmacii

Pachetele Server Standard beneficiază de implementare gratuită. Cu ajutorul modulelor incluse puteți să gestionați promoțiile și să preluați automat facturile în format electronic.

program eficienta sanatate

Lanțuri de farmacii

Gestionați centralizat toate aspectele operaționale ale lanțului de farmacii, ceea ce vă oferă o vedere globală asupra afacerii. Sistemul Head Office este acum mai accesibil cu noile pachete de servicii.

program eficienta sanatate

Clinici

Alegeți pachetul de funcționalități BizMedica cel mai potrivit și digitalizați clinica dumneavoastră cu un software eficient de gestionare a programărilor și a resurselor.

Cabinete medicale

BizMedica vă ajută cu formulare medicale electronice și verificări automate pentru validarea serviciilor. Implementarea sa în cabinet este gratuită prin Programul Eficiența.

Depozite farma

Automatizați și eficientizați activitatea de gestiune a stocurilor din depozitul dumneavoastră. Prin Programul Eficiența 2023 beneficiați de discount 100% la licența software BizDepozit Standard. 

Platforma B2B

Platforma B2B

BizToBiz funcționează ca un hub colector pentru toate comenzile primite de la partenerii dvs. Prin Programul Eficiența, puteți implementa modulul standard fără costuri de licență.