Servicii IT farma si medicale

Va recomandam sa utilizati doar

Software licentiat de gestiune

cu functiuni pregatite pentru GDPR (criptare baza de date, backup, acces securizat, limitare optiuni acces date in functie de utilizator)

Sistem de operare

care sa permita buna functionare a aplicatiilor si sa fie dotat cu functii care sa protejeze datele cu caracter personal (minim Windows 7 cu update-urile la zi)

Antivirus

care sa va protejeze de entitatile maligne care pot accesa sistemul dvs. pentru a fura datele sau pentru a altera informatiile sensibile ale cabinetului / farmaciei

Echipamente IT

cu o vechime de maximum 5 ani. Echipamentele vechi sunt mai predispuse la erori sau pierderi de date.

solutii utile

Consultant
Dedicat

 • Asistenta si realizare raportare CJAS
 • Asistenta suport tehnic in zilele lucratoare (09:00-18:00)
 • Vizita periodica a reprezentantului de zona
 • Training pentru dezvoltarile incluse in update-urile periodice ale aplicatiei
 • Consultanta sisteme hardware
 • Intermedierea relatiei cu terti furnizori pentru functionarea sistemului informatic

Raportare CNAS
printr-un specialist Setrio

 • Asistenta unui consultant personal in vederea efectuarii raportarii lunare
 • Suport tehnic si retransmiterea raportarii in cazul de erori
 • Intermedierea relatiei cu terti furnizori care ofera servicii complementare celor oferite de Setrio, necesare pentru transmiterea raportarii lunare

Certificare
Digitala

Servicii complete de realizare documentatie, depunere, inregistrare, instalare si suport pentru certificatele digitale.

Dispunem de o retea de parteneri CertSign la nivel national si putem oferi servicii atat prin deplasare la locatie, cat si remote.

Consultanta si implementare OSMR/SNVM

Gestionarea parolelor contului SNVM in mediile de productie si de testare
Monitorizarea si mentenanta conectorului SNVM in mediile de productie si de testare
Suport tehnic modul OSMR pentru mediile de productie si de testare

Backup
in DataCenter

 • Alocare spatiu necesar de stocare informatii in DataCenter Microsoft
 • Implementare si configurare modul
 • Mesaje periodice pentru realizarea backup-ului si upload in DataCenter
 • Parametri pentru configurarea timpilor de realizare

Echipamente
hardware si software

Echipamente de ultima generatie, noi si refurbished, care acopera necesarul fluxului de lucru din cabinete, farmacii si depozite.

Pe magazinul online sunt ofertate principalele 100 de produse si servicii pe care vi le oferim. Ne puteti trimite solicitari de oferta si pentru alte produse care nu se regasesc listate.

Servicii Microsoft
Windows si Office

 • Instalare si configurare sisteme de operare Windows si pachete Microsoft Office
 • Stocare si distribuire de fisiere online OneDrive in limita a 1TB
 • Acces online pentru platformele Word, OneNote, PowerPoint, Excel si Office 365

Service hardware si software prin retea de parteneri

Punem la dispozitia dumneavoastra servicii IT prestate de profesionisti, bazate pe termene de interventie asumate contractual. Reteaua de parteneri Setrio aduce impreuna specialisti in domeniul IT la nivel national cu scopul de a va oferi servicii de calitate pentru echipamente hardware si software.

Veti beneficia de suport tehnic, dar si de intretinere si service. Veti avea un singur punct de contact pentru aceste servicii, iar acestea se vor efectua atat la sediul dumneavoastra, cat si prin interventii de la distanta.

Printing

servicii si echipamente la preturi comparabile cu o reincarcare

 • Primiti imprimanta in custodie, platiti doar serviciile. Toate consumabilele si reviziile sunt incluse in pret. Mai putin hartia.
 • Beneficiati de asistenta full service. Solutionam telefonic sau trimitem un specialist daca apar nereguli in functionarea hardware sau software a echipamentelor.
 • Costul oricarei piese de schimb, precum si al manoperei de inlocuire sunt incluse in costul per pagina al serviciului.
 • Va rezumati la un cost fix lunar, fara sa platiti separat consumabile, revizii sau piese de schimb.

Gazduire si administrare

Servicii de gazduire in Cloud si DataCenter

75 de de lanturi farmaceutice isi gestioneaza eficient si in siguranta datele pe servere virtuale si in acest fel reusesc sa administreze mai eficient activitatea din punctele de lucru

In parteneriat cu Orange si Microsoft Azure, oferim solutii de gazduire in centru de date securizat. Solutiile permit inlocuirea serverelor fizice cu o infrastructura de servere virtuale, gazduite in centrele de date Orange din Bucuresti si Cluj-Napoca, ideale pentru lucrul cu baze de date mari, care necesita securitate marita. Solutiile elimina costurile de intretinere si de depozitare asociate cu echipamentele fizice si vin cu cateva avantaje importante: siguranta datelor si masuri de backup zilnic cu retentie a datelor, sustinere cu furnizori experimentati (HP, Cisco, VMware), disponibilitate ridicata (99.9% up-time)

Administrare servere Windows

Configurare si asistenta tehnica: administrare sistem de operare Windows Server, administrare serviciu WEB (IIS), administrare serviciu Active Directory, administrare serviciu comunicatii

Administrare retea de calculatoare

Instalare si configurare retea de calculatoare, instalare sistem de operare si aplicatii, instalare antivirus si devirusare sisteme de operare, configurare drepturi de acces utilizatori, sisteme firewall

Administrare servere SQL

Administrare baze de date (backup periodic, integritate baze de date, restaurare), politici de acces la bazele de date si utilizatori, configurare si monitorizare replicari de date intre servere SQL, monitorizare si rezolvare probleme Microsoft SQL Server

Contactați-ne pentru o prezentare

Suntem la dispoziția dumneavoastră

Luni – Vineri: 9:00-18:00

Avem reprezentanți de zonă în toate județele, serviciu Call Center și departament de Marketing activ care preia cu rapiditate solicitarea dumneavoastră.

Lăsați-ne un mesaj prin completarea formularului alăturat și vă contactăm în scurt timp. Vă rugăm să completați formularul în mod exclusiv cu datele companiei pe care o reprezentați și nu folosind date cu caracter personal.​