Invitatie la WEBINAR GRATUIT: Conectarea la SNVM

 

Dragi Clienti,

 

Deoarece legislatia europeana privind serializarea medicamentelor este un subiect din ce in ce mai dezbatut in cadrul Ministerului Sanatatii, dar si pentru ca exista o ordonanta care mentioneaza amenzi retroactive pentru furnizorii de medicamente care nu sunt conectati inca la sistemul SNVM, va propunem un WEBINAR GRATUIT informativ pe tematica serializarii.

 

Data: luni 16 septembrie, ora 16:00,
prin intermediul platformei Zoom

 

Teme de dezbatere:

  • Noua legislatie: Ordonanta nr. 9/2019 pentru modificarea si completarea Legii nr. 95/2006 care propune amenzi de la 50.000 lei la 100.000 lei, aplicate fabricantului / distribuitorului angro / persoanei autorizate sa elibereze sau persoanei indreptatite sa furnizeze medicamente catre populatie in Romania. Accesati aici ordonanta
  • Noua obligativitate pentru executarea testelor de sistem SNVM: scenariile de testare au devenit obligatorii dupa fiecare schimbare majora a aplicatiei si acestea trebuie realizate doar in mediul de test (IQE). Accesul in SNVM este conditionat de existenta documentata a acestor tranzactii de test. Lipsa acestora poate duce la pierderea drepturilor de access in SNVM.
  • Prezentarea de catre un specialist SETRIO a procesului de testare si implementare a mediului de test SNVM (proces obligatoriu pana la 31 octombrie 2019). OSMR a anuntat deja o noua actualizare de sistem ce va fi lansata la finele lui 2019 si va presupune si o a doua sesiune obligatorie de teste.

 

Participarea la webinar este gratuita, dar pentru a putea participa este necesar sa va inregistrati.
Vom reveni ulterior catre participanti cu un mesaj informativ privind modalitatea de conectare.

Inregistrarea nu mai este posibila, intrucat webinarul a avut deja loc

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email