Invitatie WEBINAR GRATUIT: Serializarea medicamentelor in Romania

VA INVITAM LA WEBINAR! Serializarea medicamentelor in Romania. Joi, 17 ianuarie, 12:00. Participarea este GRATUITA.

 

VA INVITAM LA WEBINAR!

Serializarea medicamentelor in Romania

Joi, 17 ianuarie, 12:00

Participarea este GRATUITA.

 

In Uniunea Europeana are loc o crestere alarmanta a numarului de medicamente detectate a fi falsificate, in ceea ce priveste identitatea, istoricul sau sursa acestora. Experientele anterioare indica faptul ca astfel de medicamente falsificate nu ajung la pacienti numai prin mijloace ilegale, ci si prin intermediul lantului de aprovizionare legal. Acest fapt reprezinta o amenintare deosebita pentru sanatatea oamenilor si poate conduce la o neincredere a pacientilor inclusiv in lantul legal de aprovizionare.

 

Ca urmare, Uniunea Europeana a prevazut, prin Directiva 2011/62/UE, instituirea unui cod comunitar cu privire la medicamentele de uz uman in ceea ce priveste prevenirea patrunderii medicamentelor falsificate in lantul legal aprovizionare. Directiva solicita introducerea de elemente de siguranta care constau intr-un identificator unic si un dispozitiv de protectie impotriva modificarilor ilicite pe ambalajul anumitor medicamente de uz uman pentru a permite identificarea si autentificarea acestora.

 

Pentru ca mai este foarte putin timp pana la intrarea in vigoare [9 februarie 2019] a Regulamentul Delegat (UE) 2016/161, va invitam sa participati la un webinar gratuit in care se va prezenta problematica serializarii in Romania si veti avea posibilitatea sa puneti intrebari invitatilor speciali:

• Valentin Popescu
Director Tehnic si Operatiuni @Organizatia de Serializare a Medicamentelor din Romania (OSMR)

• Marian Pana
Director Comunicare si Imagine @Colegiul Farmacistilor Romania

 

INSCRIETI-VA AICI

 

Conectarea la webinar se va face prin intermediul aplicatiei Zoom, accesibila pe PC, Mac, iPad Android si iPhone. Pentru a nu scapa informatii interesante si importante din cadrul prezentarilor, recomandam instalarea aplicatiei inainte de inceperea webinarului.

 

Am pregatit un scurt material exemplificativ pentru conectarea la webinar. Va invitam sa accesati cea mai potrivita varianta pentru dumneavoastra.

 

CONECTARE de pe PC                                           CONECTARE de pe TELEFON

 

Suntem la dispozitia dumneavoastra pentru orice detalii considerati necesare sau pentru a va oferi suport in procesul de conectare.

Echipa Setrio

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email