Conferinta farmaciilor comunitare. Inscrieri pana pe 30 septembrie.

conferinta

Asigurați-vă participarea la eveniment

Datorită interesului crescut pentru evenimentul organizat de AFIE, înscrierea pentru membrii AFIE s-a prelungit până la data de 30.09.2022, ora 12:00.

ZIUA DE 8 OCTOMBRIE (SÂMBĂTĂ) este destinată unei conferințe cu caracter național, cu tema „Cod CAEN 4773” – Provocări. Tendințe. Evoluție. Conferința este deschisă oricăror persoane interesate.

Taxa de participare este de 100 lei/ persoană și include pauzele de cafea, masa de prânz și cina festivă, precum și materialele primite în cadrul conferinței. Masa de prânz se asigură doar pentru participanții care au achitat taxa de înscriere, dar cina festivă este deschisă și partenerilor, în cazul în care veniți însoțit(ă). Mai multe detalii despre achitarea taxei de participare și opțiunile de facturare găsiți în formularul de înscriere.

Precizare: Taxa de participare se achită după ce ați primit din partea AFIE factura aferentă, fie pe persoană fizică, fie pe persoană juridică, în funcție de opțiunea dumneavoastră. Facturile vor fi emise începând cu data de 23 septembrie. Pentru orice nelămuriri, vă rugăm să ne scrieți la adresa de email afiethica@gmail.com sau să ne contactați la numărul de telefon 0754 222 139 (doamna Roxana Bîgu).

În 9 octombrie (duminică dimineața) vor avea loc discuții cu membrii AFIE.

Locația evenimentului va fi Hotel Aurelius, Poiana Brașov. (http://brasov.imparatulromanilor.ro)

  • Rezervările pentru cazare se pot face în limita locurilor disponibile la numărul de telefon afișat pe site-ul hotelului, specificând pentru Conferința Ethica.
  • Mai multe detalii despre cazare se regăsesc în formular.

Vă mulțumim pentru susținere și interes și vă stăm la dispoziție pentru detalii organizatorice la adresa de e-mail afiethica@gmail.com și la telefon 0754 222 139 (doamna Roxana Bîgu).

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email