In atentia utilizatorilor BizPharma: eliberare retete


Stimati utilizatori,


Deoarece in 2018 o parte din cadrele medicale au luat decizia de a nu prelungi contractul cu CNAS, in procesul de eliberare al retetelor exista posibilitatea ca BizPharma sa afiseze mesajul „Medicul nu are contract valid cu casa”.


In aceasta situatie este de recomandat sa contactati Casa Judeteana in scopul obtinerii listei actualizate de medici cu care se afla in relatie contractuala. Odata primita, pentru a putea actualiza si automatiza operarea in aplicatie, va rugam sa trimiteti lista catre Setrio la oricare dintre cele doua adrese de e-mail: procesarelistemedici@setriosoft.ro sau ajutor@setrio.ro. In cel mai scurt timp de la primire, vom incarca lista in BizPharma si veti putea emite retete fara a mai intampina mesajul mai sus mentionat.


Pentru situatiile deosebit de urgente exista si posibilitatea eliberarii retetelor fara a face verificarea relatiilor contractuale pe care medicii le au cu CNAS, cu precizarea ca aceasta alternativa poate prezenta riscul invalidarii ulterioare a retetei / retetelor.


Puteti prelungi automat valabilitatea contractelor medicilor cu 37 zile prin setarea parametrului „Numar zile prelungire contract medic” sau daca este un caz izolat, la un singur medic, puteti face aceasta modificare punctual prin accesarea meniului Date CAS –> Lista Medici –> alegeti medicul dorit –> selectati tabul Contracte si faceti modificarea necesara prin selectarea butonului „Modifica [F3]”.


Pe curand,

Echipa BizPharma

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email