Relatia cu autoritatile in distributia de medicamente

Relatia cu autoritatile in distributia de medicamente

Datorită sensibilității și importanței sistemului farmaceutic, autoritățile impun criterii de bune practici și în procesul de distribuție al medicamentelor de uz uman, în concordanță cu directivele Comisiei Europene. În consecință, sistemul informatic folosit trebuie de asemenea să se supună sistemului de bune practici și trebuie validat și calificat din punct de vedere al instalării, al operativității și al performanței. În cadrul master-planului de validare și calificare sunt necesare proceduri de training, trasabilitate și recuperare în caz de dezastru.

VA INVITĂM LA WEBINAR
JOI, 27 aprilie, de la 15:00

Vom prezenta detalii despre procedura de validare, procesul de implementare, disaster-recovery și alte aspecte necesare în relația cu autoritățile, Ministerul Sănătății și Agenția Națională a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale.

De asemenea, invitatul nostru, Dl. Dan Ciubotariu – Consultant Piața Farmaceutică, va aborda subiecte precum riscurile posibile în procurarea și distribuiția de medicamente, vulnerabilitatea în fața unui eventual control, actualizarea procedurilor la modificările legislative.

Participarea la webinar este gratuită.
Pentru rezervarea locului va rugăm să va înregistrați

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email