Sa aveti sarbatori vesele si pline de energie!

sarbatori Paste

Dragii noștri,

Să aveți un Paște fericit și frumos colorat: de nuanțele felurite de vopseluri care îmbracă simpatic ouăle de ciocnit, de mirosul proaspăt al cozonacilor, de zâmbetele prietenilor și ale familiei. Să fiți fermecați de simbolismul profund al sărbătorii, să fiți sănătoși, să primiți, dar și să oferiți cadouri inspirate.

Sperăm să vă venim puțin în ajutor, întrucât am realizat pentru dumneavoastră o colecție micuță de recomandări drăguțe, care să aducă bucurie celor cărora le oferiți.

1. Tradiționalul coș cu produse de Paște – cozonac, ouă roșii, pască, drob, vin și alte produse specifice sărbătorii. Un pic cam prea banal, dar să dăm Cezarului ce e al Cezarului! Este o alegere delicioasă și practică.
2. Un kit complet pentru vopsit ouă. Nu e deloc o idee rea dacă ne gândim că aduce armonie în familie și ne testează creativitatea.
3. Un buchet cu flori primăvăratice – narcise, lalele, frezii… De ce nu? Miros frumos și aduc multă culoare evenimentului.
4. Elemente decorative de Paște – lumânări, pahare de vin cu motive pascale, tablouri sau alte obiecte specifice sărbătorii. Chiar dau bine în camera de zi!
5. O sticlă de vin bun sau de șampanie. Pentru a sărbători într-un mod special.
6. O carte de bucate cu rețete de Paște. Pentru a îmbogăți colecția de rețete și pentru a pregăti mese delicioase.
7. Un joc de societate – pentru a petrece timpul cu familia sau prietenii.
8. Un set de accesorii pentru grătar. O masă în aer liber e oricând binevenită.
9. Cadouri personalizate, cum ar fi o cană sau o pereche de șosete cu numele persoanei. Sunt amuzante și practice.
10. O cutie cu ciocolată de calitate. Răsfățul nu trebuie să lipsească niciodată!

Vă mulțumim pentru că ne-ați ales ca parteneri și suntem bucuroși că putem să împărtășim această sărbătoare cu dumneavoastră. Să aveți un Paște vesel și plin de energie!

Cu drag,
Echipa Setrio

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email