PharmaCareFamily este activ acum in GoPharma!

Produse organice si naturale din Grecia fara parabeni, fara alergeni, fara coloranti, la preturi de importator, disponibile acum prin GoPharma

Cum se recomanda PharmaCareFamily

PharmaCareFamily s-a desprins din grupul Pharma One si reuneste un portofoliu complex de produse naturale si organice utile pentru intreaga familie, de la pitici si pana la bunici.

Printre produsele noastre de top se numara articole dermato-cosmetice si produse de igiena personala pentru intreaga familie, produse cosmetice bio atestate care contin doar ingrediente organice, dedicate mamelor si bebelusilor, articole pentru rani usoare, plagi si produse compresive utile intregii familii.

Suntem reprezentanti pe piata medicala romanesca a mai multor companii straine, producatori recunoscuti la nivel mondial pentru contributia lor in domeniu medical, farmaceutic si parafarmaceutic.

Produsele noastre provin din Grecia, Germania, Franta, Olanda, Italia, Spania, Marea Britanie, Austria, Irlanda, Mexic, SUA. Alegem sa va punem la dispozitie doar produse de top, care sa va fie de real folos in viata de zi cu zi.

Zone de livrare: Bucuresti, Ilfov si in tara.

COMENZILE MERG IN ZONA DIGITALA!

Platforma GoPharma ofera acces si utilizare gratuita tuturor farmaciilor din Romania. Va puteti inregistra oricand. www.gopharma.ro

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email