Cum reduceti numarul de consultatii pierdute

Avem grija de pacientii dumneavoastra.
Modulul BizMedica Call Center Clinic este solutia care va ajuta sa reduceti numarul de consultatii pierdute.


WEBINAR GRATUIT
pentru clinici si cabinete medicale cu receptie
joi – 29 iulie de la 14:00

 

– Networking: Modalitatea actuala de gestionare a programarilor telefonice
– Ce inseamna pentru clinica integrarea unei centrale telefonice cu softul de gestiune
– Ce beneficii va aduce implementarea serviciului Call Center Clinic datorita functionalitatilor pe care le are: inregistrare mesaje IVR de intampinare, inregistrare apeluri, afisare rapoarte, avertizari in timp real referitoare la apelurile ratatate etc.
– Experienta invitatilor nostri in utilizarea serviciului

Cine sunt invitatii nostri speciali

Dl. Ilie Bondoc
Manager General Clinica Hope

Cei 15 ani dedicati in domeniul Managementului de proiecte si de afaceri ne pot asigura ca Ilie este pasionat si dedicat acestui domeniu. In ultimii 8 ani s-a orientat strict catre domeniul medical, in special in sanatatea mintala, reusind sa fie fondatorul Clinicii Aliat si de 5 ani sa activeze ca manager general al retelei Clinicii Hope. Clinica Hope este o clinica specializata in tratamentul tulburarilor psihice, avand ca obiectiv sa ofere programe specializate de tratament pentru fiecare tulburare psihica in parte, conform ultimelor tendinte ale Oraganizatiei Mondiale a Sanatatii.
De 7 ani colaboreaza cu cei de la Setrio pentru folosirea si imbunatatirea platformei BizMedica, fiind unul dintre initiatorii multor functionalitati ale sistemului.

Dna. Maria Neacsu
Sef Receptie Clinica DigestMed

Incepand cu anul 2017, Maria Neacsu s-a alaturat echipei DigestMed, clinica medicala ce are ca principal obiect de activitate diagnosticarea si tratamentul bolilor digestie. Prin prisma functiei pe care o detine, Sef Receptie, Maria este legatura zilnica dintre clinica si pacient. Utilizeaza BizMedica inca din prima zi de lucru, iar modulul Call Center Clinic a reusit sa ii simplifice si sa reduca timpul alocat programarilor.

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email