O clinica inventiva

O prospectare door to door te indreapta catre succes atunci cand sansa, solutia pe care o oferi si cerintele clientului fac front comun. Implementarea BizMedica la Mediplus Company, clinica medicala din Bucuresti dedicata sanatatii femeii, a rezultat in urma intersectarii acestor elemente.

Catalin Bocu

Reprezentant Local Consultanta si Implementare Solutii IT SETRIO

In 2019  cand am trecut pe la clinica am avut placuta surpriza sa fiu intampinat chiar de administratorul acesteia, Dl. Iosif Niculescu. La acel moment, Dl Niculescu avea o mare problema administrativa: documentele pacientilor erau sub forma unor dosare uriase care ocupau mult spatiu si erau greu de gestionat. Dl. Niculescu investise deja destula vreme in cautarea unei rezolvari pentru costisitoarea situatie. Solutiile identificate erau dezvoltate de companii specializate in arhivare de documente, iar costurile pentru un astfel de serviciu erau considerabile.

Cred in ocazii potrivite, dar sunt mai cu seama un pragmatic sustinator al tehnologiei: o consider esentiala in ziua de astazi, iar in cazul clinicii Mediplus implementarea unui software complex a demonstrat ca se poate castiga timp, se pot eficientiza eforturile personalului si spatiul. BizMedica a oferit nu doar posibilitatea scanarii documentelor si atasarea acestora la dosarul electronic al fiecarui pacient, si asta fara costuri suplimentare, ci si o gestiune integrala a activitatii cu un modul de programari updatat si absolut necesar unei clinici medicale.

Descoperind prin BizMedica posibilitatea de eficientizare prin tehnologie, Dl Niculescu nu s-a limitat la modulele pe care le ofeream in acel moment: a venit cu o alta idee de imbunatatire, respectiv pentru simplificarea procesului de intermediere a probelor prelevate in clinica pentru a fi transmise catre laboratoarele partenere. Astfel, am ajuns sa dezvoltam impreuna un modul simplu de recoltare analize integrat in BizMedica si conectat cu aplicatiile laboratoarelor. Modulul a facut posibil ca rezultatele analizelor sa se transmita automat catre pacienti, in cel mai scurt timp, prin email si sa ramana atasate electronic la fisa pacientului in clinica.

Te simti fericit cand esti parte din procesul de evolutie. Multumita digitalizarii si implicarii personalului clincii, cifra de afaceri a crescut inca din anul implementarii cu 11%, in timp ce utilizatorii au acum acces la functionalitati de hiperclinica, care ii ajuta sa profeseze si sa se organizeze rapid, usor, eficient.

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email