Suportul dedicat, parte importanta in managementul unui cabinet medical

Ajungi sa dezvolti o conexiune foarte puternica cu un partener atunci cand relatia de colaborare este de peste 7 ani. Inveti ce presupune managementul unui cabinet medical de familie, care sunt situatiile tehnice si non-tehnice cu care medicul se confrunta suplimentar fata de actul medical care in sine presupune multa atentie si pricepere, iar tu oferi la schimb prezenta de spirit, cunostinte si mai ales disponibilitate. In felul acesta se creeaza o legatura de incredere intre medic si furnizorul de servicii IT, ce tinde spre inseparabilitate.

Cosmin Nicolae

Reprezentant Local Consultanta si Implementare Solutii IT SETRIO

Am descoperit acum multi ani ca in cabinetul doamnei doctor Drusu Corina – Prahova, era nevoie de o evidenta a fiselor pacientilor. Dulapul devenise neincapator pentru atatea dosare, iar solutia de gestiune pe care cabinetul o accesa la momentul respectiv nu contribuia in mare masura. Nu este tocmai usor sa ai coada de pacienti in salon in timp ce majoritatea taskurilor le operezi manual.

Am inteles ca este nevoie de un soft care sa automatizeze procesele de lucru si sa degreveze medicul de sarcini consumatoare de timp. Obisnuinta cu un anumit stil de lucru este greu de combatut, dar deschiderea spre nou a doamnei Drusu a adus o schimbare importanta in managementul cabinetului. Implementarea BizMedica a ajutat in primul rand medicul: istoricul medical al pacientilor a devenit electronic (poate fi accesat in orice moment) si orice problema de nivel tehnic se rezolva prin consultantul Setrio dedicat cabinetului. Asta inseamna ca sunt la dispozitia cabinetului ori de cate ori sunt apelat pentru consultanta IT si chiar de business.

Inainte de BizMedica, cabinetul nu beneficia de suport tehnic si asta a facut diferenta: pentru ca este o solutie software care functioneaza foarte bine, “de sine statatoare”, dar mai ales pentru ca da cabinetului un plus valoare prin experienta indelungata pe care consultantul o are. Am primit de la doamna doctor Drusu confirmarea ca nu suntem o firma care asigura doar soft, ci suntem o companie care duce relatia de colaborare pana la un nivel aproape personal, devenind parte esentiala din acest parteneriat.”

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email