19 mai, ziua Medicului de Familie

ziua medicului de familie

Dragii noștri,

„Planetă sănătoasă, oameni sănătoși” este tema 2024 stabilită de Organizația Mondială a Medicilor de Familie pentru a vă celebra cu ocazia zilei internaționale. Mesajul puternic scoate în evidență legătura dintre sănătatea planetară și bunăstarea pacienților, subliniind rolul esențial pe care dumneavoastră, profesioniști în asistență medicală primară, îl dețineți în promovarea practicilor de sănătate durabile.

Anul acesta accentul este pus pe necesitatea urgentă de a acționa împotriva schimbărilor climatice și pe impactul pe care acestea îl au asupra sănătății, bolile infecțioase și insecuritatea alimentară afectând în mod direct pupulația în prezent. Medicina de familie are astfel un rol crucial în stabilirea unei legături între sănătatea comunității și sănătatea mediului, cadrele medicale fiind în poziția principală de a asigura sănătatea și siguranța viitoarelor generații.

Profităm de această ocazie pentru a vă felicita și mulțumi pentru dedicarea și efortul neobosit pe care îl depuneți zilnic în slujba sănătății noastre, dar mai ales pentru a vă dori cât mai multe realizări în mediul profesional. La mulți ani!

Cu stimă și recunoștință,
Echipa SETRIO

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email