Arhiva Digitala a Farmaciei: un nou serviciu smart care va scapa de documentele in format fizic

Arhiva digitala

“Arhiva digitala a Farmaciei: un nou serviciu smart care vă scapă de documentele în format fizic” este un eveniment online, dedicat profesioniștilor din domeniul farmaceutic. Scopul întâlnirii este de a vă prezenta o soluție inovatoare pentru gestionarea eficientă și securizată a documentelor din farmacia dumneavoastră.

Sunteți invitatul nostru!
Joi, 27 iunie, de la 16:00

Vom discuta despre:
• Platforma web pentru depozitarea în siguranță a documentelor farmaciei
• Gestionarea rapidă a e-facturilor
• Semnarea biometrică a rețetelor eliberate în farmacie și a altor documente importante

Dacă vă gândiți la motive pentru care să participați, luați în considerare că este un moment oportun să descoperiți cum puteți să reduceți costurile cu tipărirea NIR-urilor și rețetelor electronice eliberate. De asemenea, veți afla cum puteți arhiva automat și păstra în siguranță e-facturile, NIR-urile, rețetele electronice eliberate și formularele cardurilor de fidelitate.

Prin noua platformă, Arhiva Digitala a Farmaciei, veți avea acces rapid și securizat la documentele arhivate și veți putea identifica documentele după caracteristici specifice.

De ce să nu creșteți eficiența din farmacia dumneavoastră prin abordarea unei soluții moderne pentru gestionarea documentelor?

Participarea este gratuită, iar întrebările inspirate vor fi premiate cu volumul “Rețete magistrale folosite în practica farmaceutică”. Pentru rezervarea locului vă rugăm să accesați butonul alăturat.

Vă așteptăm cu drag!
Echipa SETRIO

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email