Ce este, cum functioneaza si de ce este recomandat sa utilizati un VPN pentru afacerea dvs.

VPN

În contextul digitalizarii accelerate a economiei din ultimii 10 ani, dependența și nevoia de tehnologii digitale a transformat securitatea informatică într-o prioritate. Un instrument esențial în acest sens este VPN-ul, sau Virtual Private Network, o tehnologie care permite utilizatorilor să creeze o conexiune securizată între dispozitivele lor și o rețea privată sau un server remote prin intermediul internetului.

VPN-urile sunt folosite atât de utilizatori individuali, cât și de organizații pentru a-și securiza comunicările și datele în mediul online, anonimatul fiind garantat.

Cum functioneaza un VPN?

Criptează datele și înlocuiește adresa IP. Activitățile dvs. online devin foarte greu de urmărit și chiar dacă un atacator intercepteză traficul, nu poate descifra informația.
Puteți ascunde locația folosind servere VPN din diferite zone geografice.
Tot traficul pe internet trece prin serverul VPN transformând în invizibil dispozitivul pe care navigați.

Utilizarea unei rețele virtuale private (VPN) vă oferă confidențialitate suplimentară pe internet. Nu toate soluțiile sunt 100% sigure, dar veți spori nivelul de securitate prin alegerea unui furnizor de încredere. Veți ști cât de sigur este un VPN având în vedere câteva criterii de analiză:

– Protocolul VPN trebuie să fie recent apărut. Variantele vechi sunt mai puțin sigure.
– Un VPN de înaltă calitate trebuie să vă ofere protecție împotriva scurgerilor de date DNS și IP pentru a proteja identitatea dumneavoastră online.
– Nivelul de criptare trebuie să fie puternic pentru a vă proteja în timpul tranferului de date.
– Un kill switch este un atribut necesar unui VPN pentru a fi sigur că toate conexiunile sunt oprite automat în caz de defecțiune.

Respectarea normelor de securitate este esențială pentru orice business, iar utilizarea unei rețele virtuale private poate aduce doar beneficii:
– Protejați datele pacienților împotriva accesului neautorizat sau a scurgerilor de informatii;
– Securitatea tranzacțiilor și datelor financiare va fi asigurată;
– Accesul la sistemele de management este securizat;
– Posibilele atacuri cibernetice vor fi împiedicate;
– Membrii echipei pot accesa informații de specialitate online pentru a oferi sprijin pacienților.

Vă recomandăm să utilizați propria rețea virtuală și să alegeți cu grijă serviciul de VPN. Setrio, împreună cu partenerul Mikrotik, vă pot oferi o soluție performantă din punct de vedere al vitezei, securității și stabilitătii indiferent de numărul de conexiuni, iar echipamentele hardware, serviciile de instalare și mentenanța sunt incluse în preț.

Pentru informații suplimentare ne puteți contacta prin reprezentantul de zonă sau formularul de contact.

Suntem mereu la dispoziția dumneavoastră.
Echipa Setrio

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email