Class Farm Warehouse, bun venit in GoPharma!

Distribuitor Autorizat de Medicamente si Dispozitive Medicale

Membru afiliat al ADEM, EAEPC, AME

(Asociatia Europeana a Companiilor Euro-Farmaceutice, Affordable Medicines Europe)

CLASS FARM WAREHOUSE este o companie romaneasca fondata in 2014, ce are ca obiect principal de activitate procurarea, depozitarea si distributia angro de medicamente eliberate cu si fara prescriptie medicala, medicamente derivate din sange, medicamente imunologice, produse distribuite in lantul rece (care necesita manipulare la temperaturi scazute, 2-8°C) si dispozitive medicale.

De-a lungul timpului, Class Farm Warehouse a dezvoltat numeroase parteneriate la nivel national in vederea achizitiei si vanzarii de medicamente catre alti distribuitori autorizati si farmacii cu circuit deschis, dar si la nivel international cu membrii ai Uniunii Europene. Toate produsele distribuite provin de la distribuitori autorizati, verificati si auditati periodic pentru a corespunde reglementarilor legale in vigoare.

Flota de vehicule de transport asigura preluari, transport si livrari de medicamente pe intreg teritoriul Romaniei si este echipata pentru mentinerea si monitorizarea umiditatii si temperaturii medicamentelor conform recomandarilor producatorilor (inclusiv transport frig 2-8°C). In timpul transportului, conditiile de depozitare a medicamentelor sunt mentinute in limitele definite, astfel cum au fost descrise de producatori sau sunt indicate pe ambalajul extern.

Class Farm Warehouse: Str. Moara Domneasca nr. 1A, Hala 2, Afumati, Ilfov

COMENZILE MERG IN ZONA DIGITALA!

Platforma GoPharma ofera acces si utilizare gratuita tuturor farmaciilor din Romania. Va puteti inregistra oricand. www.gopharma.ro

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email