Descoperiti noul modul BizPharma: Interactiuni medicamentoase

webinar interactiuni medicamentoase

Dragi farmaciști,

Suntem încântați să vă invităm la un webinar care se concentrează pe un aspect vital al profesiei: interacțiunile medicamentoase. În cadrul său vom prezenta un nou modul al soluției noastre software BizPharma, menit să vă ajute să gestionați și să înțelegeți mai bine aceste interacțiuni.

Vom puncta de asemenea:
• Modalitățile prin care BizPharma ajută farmacistul și asistentul de farmacie să consilieze mai bine pacientii;
• Cum pot fi evitate interacțiunile dintre medicamente, pentru a nu micșora sau anihila reciproc efectele, fapt care poate cauza dezechilibre în organism;
• Cum îmbunătățește BizPharma relația dintre farmacist și medicul prescriptor, având în vedere că interacțiunile medicamentoase și prescripțiile corecte au un impact semnificativ asupra sănătății și siguranței pacienților.

NE VEDEM LIVE!
Miercuri, 20 martie, de la ora 16:00

Avem ocazia să interacționăm și să adresăm întrebări invitaților de specialitate, Domnii Farmaciști George Miclăuș – Chamomilla și Bogdan Stanciu – Kimstar Biomedica. Primele 10 cele mai inspirate întrebări vor fi premiate cu volumul “Rețete magistrale folosite în practica farmaceutică”.

Participarea la webinar este gratuită și deschisă tuturor farmaciștilor interesați. Pentru rezervarea locului vă rugăm să accesați butonul alăturat.

Suntem mereu la dispoziția dumneavoastră și vă așteptăm.
Echipa Setrio

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email