SAPTAMANA VIITOARE, ULTIMA TINUTA de oferit in campania aniversara Setrio…

Am extras astazi penultima castigatoare din campania „Fii sic! Fii super chick!”. Aceasta este doamna asistenta Farcasanu Daniela de la CMI Gherman-Mihoc din Caras-Severin, utilizatoare a aplicatiei BizMedica. Extragerea a avut loc cu ajutorul aplicatiei random.org, dintr-un numar de 316 inscrieri valide, iar numarul castigator a fost 38.


Mai avem o singura extragere, miercuri, 27 noiembrie.
Toate inscrierile unice per adresa de e-mail de pe parcursul campaniei, mai putin cele desemnate deja castigatoare, vor participa si la aceasta tragere la sorti.

 

VA ASTEPTAM IN CAMPANIE! 🙂
15 ani de Setrio aduc cadou doamnelor, 15 tinute fashion speciale pentru cabinete si farmacii, creatie a designerului vestimentar Denis Predescu.

 

Cum puteti participa:
Completati formularul de inregistrare de pe site-ul Setrio cu date complete si spuneti-ne cum va ajuta BizPharma sau BizMedica in activitatea dumneavoastra zilnica.

Pana pe 27 noiembrie, in fiecare miercuri, vom organiza o tragere la sorti pentru desemnarea unui castigator. 15 tinute complete formate din halat si pantalon asteapta sa fie croite special pentru dumneavoastra.

 

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email