Următoarea aventură e pe cale să înceapă

tabăra IT SETRIO 2022

Previous
Next

confirmă participarea și alătură-te echipei de specialiști it din sănătate. Călătorim spre SUD-EST! Vino echipat pentru distracție, dar nu face mare gălăgie să nu pertubăm apa. Monstrul e dedesubt.

TABĂRA IT SETRIO, o incursiune în vastul teritoriu al cunoașterii și al bateriilor încărcate

Trebuie să recunoști, facem împreună o echipă de aventurieri care nu încetează niciodată să exploreze! De când am creat Tabăra IT SETRIO, din 2019, profităm de pasiunea pentru călătorii pentru a ne cunoaște mai bine, pentru a învăța împreună și pentru a ne ajuta reciproc în dezvoltarea business-urilor la care contribuim. Ne place să planificăm experiențe memorabile și dacă te simți confortabil cu noi, te invităm să te alături grupului.

13 - 15 octombrie

Plecăm de joi și ne întoarcem relaxați sâmbătă. Discutăm aspecte importante legate de domeniul nostru, IT și sănătate, stăm la un pahar de vorbă și ne întrecem la pescuit. Locația este în Murighiol, Tulcea, Peninsula Resort. Se ajunge cu mașina. Revenim pe parcurs cu informații detaliate.

Te rugăm, confirmă participarea până la 10 septembrie.

P.S.

Dacă nu poți veni în excursie, dar dorești să intri în grupul de discuții Tabăra IT pe WhatsApp, trimite un mesaj privat la 0724.408.595. Se tratează aspecte importante. E bine să fii informat. Te așteptăm și aici.