Vacanță în Barcelona

Campanie pentru companii din industria de sănătate: cabinete și clinici medicale, farmacii, depozite și producători de medicamente

Cum să participați

Pe durata campaniei, participați la o prezentare a unui produs software Setrio de interes pentru compania pe care o reprezentați și puteți câștiga, prin tragere la sorți, un city break în Barcelona. Prezentarea poate avea loc online sau față în față, în funcție de preferințele și disponibilitatea dumneavoastră. Perioada campaniei: 18 septembrie – 30 noiembrie 2023.
Soluțiile software care intră în campanie: BizPharma, BizMedica Medicină de Familie, BizMedica Medicină de Specialitate, BizMedica Clinică, BizDepozit, BizRep, BizToBiz

city break Barcelona
city break Barcelona

3 nopți, 2 persoane

zbor și cazare cu mic dejun inclus

Barcelona este un oraș plin de muzee, parcuri, repere ale lui Antoni Gaudi și obiective turistice celebre. Un loc ideal pentru un nou început de an, în care să găsiți energia necesară și plăcerea de a descoperi. Vă trimitem împreună cu o persoană dragă dvs. în orașul despre care Miguel de Cervantes spunea că „în loc și în frumusețe este unic”.

Perioadă la alegere

februarie – aprilie 2024

Dacă dețineți o poziție de management a unei societăți din industria de sănătate care nu utilizează în prezent o soluție software dezvoltată de Setrio, completați formularul de contact și participați la prezentare. Prezența la prezentare vă califică la tragerea la sorți din 5 decembrie. Câștigătorul va alege perioada vacanței prin comunicarea acesteia către organizator cu minim 30 de zile calendaristice înainte.

city break Barcelona

Pentru informații suplimentare referitoare la dreptul de participare și acordarea premiului vă rugăm să consultați