Vacanță la Paris

"O plimbare prin Paris va oferi lecții despre istorie, frumusețe și despre sensul vieții...”

Thomas Jefferson

Campanie pentru companii din industria de sănătate

Cabinete Medicale, Clinici, Farmacii, Depozite, Producători

Pe durata campaniei, participați la o prezentare rapidă de 15 minute a unui produs software Setrio de interes pentru compania pe care o reprezentați și puteți câștiga prin tragere la sorți un city break în orașul luminilor. Prezentarea poate avea loc online sau față în față, în funcție de preferințele și disponibilitatea dvs. Perioada campaniei: 15 martie – 30 iunie 2022.

louvre
paris

3 nopți, 2 persoane

zbor și cazare cu mic dejun inclus

Paris, orașul în care visăm să ajungem cândva

Credem că Parisul este locul potrivit pentru toată lumea, de aceea vă trimitem în călătorie împreună cu partenerul / partenera de viață. Bucurați-vă pe deplin de o experiență extraordinară! Acest oraș vă oferă de toate: bucătărie excepțională, artă, istorie, muzică, bulevarde, modă, atmosferă relaxantă și oameni primitori.

Perioadă la alegere

între 1 august – 31 decembrie

Dacă dețineți o poziție de management sau coordonare a unei companii din industria de sănătate care nu utilizează în prezent o soluție software de gestiune dezvoltată de Setrio, sunteți medic sau asistent de cabinet, completați formularul de mai jos și participați la prezentare. Prezența la prezentare vă va califica la tragerea la sorți din 1 iulie. Câștigătorul va alege perioada vacanței la Paris prin comunicarea acesteia către organizator cu minim 30 de zile calendaristice înainte.

montmartre

Pentru informații suplimentare referitoare la dreptul de participare și acordarea premiului vă rugăm să consultați

SUNTEM BUCUROȘI SĂ VĂ INFORMĂM!

Câștigătorul a fost desemnat

Prin tragere la sorți cu platforma online random.org, astăzi, 1 iulie 2022, dintr-un număr total de 133 înregistrări valide a fost extras numărul 101, respectiv domnul Darie Vasilică Dorin, reprezentant al farmaciei Darifarm din Suceava.