Optimizați fluxurile operaționale din depozitul dumneavoastră prin prioritizarea alocării resurselor și creșteți astfel rulajele de mărfuri tranzacționate.

WMS Depozit

O soluție eficientă, ce automatizează procesul de raportare către ANM și MS

  • list-img Gestionați rapid și ușor activitatea din depozit prin ordine de culegere și borderouri de livrare
  • list-img Maximizați spațiul de depozitare prin sistemul Warehouse Management System de organizare și localizare a produselor
  • list-img Emiteți facturi în mai multe valute, creați notificări pentru livrări intracomunitare
  • list-img Primiți și gestionați direct din aplicație comenzile de la clienți (interconectare cu GoPharma)
  • list-img Monitorizați operațiunile și activitatea agenților de vânzări, a operatorilor telesales și a agenților de livrări
  • list-img Particularizați discounturile în funcție de tipologiile și creditele clienților
conectare cu alte aplicații

BizDepozit simplifică și eficientizează fluxurile de lucru

Integrarea BizDepozit cu soluția BizPharma Head Office dedicată gestionării complete a activității lanțurilor de farmacii face posibile procesele de replicare a datelor între punctele de lucru, de transfer de marfă între depozite și farmacii, la fel și de transmitere de comenzi.

BizDepozit se conectează de asemenea cu aplicații online dedicate forței de vânzări și agenților de livrări (BizMobile), la fel și cu cele mai cunoscute aplicații contabile: Charisma, Winmentor, Ciel, Saga.

ACTIONAȚI RAPID

Automatizarea taskurilor generează operativitate în rândul angajaților și mulțumire în rândul clienților

WMS BizDepozit

Personalizați politicile comerciale ale clienților dumneavoastră și verificați automat statusul acestora.

Generați automat facturi pe baza ordinului de culege, în funcție de presetări de transportare și facturare reglementate sau solicitate de clienți.

WMS BizDepozit

MODUL WMS

Permite transparență pe întreg fluxul operațional: verificarea mărfii intrate, marcarea diferențelor, gestionarea loturilor, depunerea și culegerea mărfii, organizarea depozitului pe celule și optimizarea încărcării acestora, rapoarte cu randamentul angajaților, istoric operațiuni.
Permite transparenta pe intreg fluxul operational: verificarea marfii intrate, marcarea diferentelor, gestionarea loturilor, depunerea si culegerea marfii, organizarea depozitului pe celule si optimizarea incarcarii acestora, rapoarte cu randamentul angajatilor, istoric operatiuni.

MODUL RAPORTARE SNVM

Face posibile operațiile de verificare, comisionare sau de raportare în Sistemul Național de Verificare a Medicamentelor sau în orice alt sistem EMVO pentru respectarea Regulamentului (UE) 2016/161 al Comisiei Europene. Compatibil și cu principalele sisteme ERP.
Face posibile operatiile de verificare, comisionare sau de raportare in Sistemul National de Verificare a Medicamentelor sau in orice alt sistem EMVO pentru respectarea Regulamentului (UE) 2016/161 al Comisiei Europene. Compatibil si cu principalele sisteme ERP.

Sales Force automation

BizMobile Agent

Aplicație destinată forței de vânzări. Permite accesul de la distanță la datele necesare agentului de vânzări în activitatea zilnică, oferă posibilitatea de a accesa oferta curentă și de a prelua comenzi.

BizMobile Agent

Aplicatie destinata fortei de vanzari. Permite accesul de la distanta la datele necesare agentului de vanzari in activitatea zilnica, ofera posibilitatea de a accesa oferta curenta si de a prelua comenzi.

Validarea și calificarea implementării BizDepozit

Datorită sensibilității și importanței sistemului farmaceutic, autoritățile impun criterii de bune practici și în procesul de distribuție al medicamentelor de uz uman, în concordanță cu directivele Comisiei Europene. În consecință, sistemul informatic folosit trebuie de asemenea să se supună sistemului de bune practici și trebuie validat și calificat din punct de vedere al instalării, al operativității și al performanței. În cadrul master-planului de validare și calificare sunt necesare proceduri de training, trasabilitate și recuperare în caz de dezastru.

Orientările privind bunele practici de distribuție pentru medicamentele de uz uman din 5 noiembrie 2013 (2013/C 343/01) emise în baza art. 84 și 85 (b) (3) din Directiva Comisiei Europene 2001/83/CE stabilesc următoarele:

  • distribuitorii angro trebuie să dețină un sistem al calității care stabilește responsabilitățile, procedurile și principiile de management al riscului pentru activitățile pe care le desfășoară;
  • toate activitățile de distribuție trebuie să fie definite în mod clar și analizate în mod sistematic;
  • toate etapele critice ale proceselor de distribuție și toate modificările semnificative trebuie justificate și, dacă este cazul, validate.

Aceste recomandări au fost transpuse în legislația românească prin intermediul Ordinului nr. 761 din 17 iunie 2015 pentru aprobarea “Ghidului privind buna practică de distribuție angro a medicamentelor”, emis de Ministerul Sănătății și publicat în Monitorul Oficial nr. 483 din 2 iulie 2015.

Setrio susține procesul de validare și calificare al implementării BizDepozit în urma căruia rezultă master-planul de validare ce atinge la momentul actual aproximativ 250 pagini. Succesul acestui flux este certificat de cele aproape 100 de depozite care au trecut cu succes procesul de autorizare / reautorizare.

Modul e-Factura Gratuit

Cum raportați gratuit în sistemul e-Factura cu ajutorul soluțiilor SETRIO: BizPharma, BizMedica și BizDepozit

Pachete de abonament pentru depozite

Alegeți pachetul în funcție de fluxul dumneavoastră de operațiuni

STANDARD

790

RON / server / lună

Serviciu implementare de la 2.500 lei

AVANSAT

1290

RON / server / lună

Serviciu implementare de la 2.500 lei

PREMIUM

1990

RON / server / lună

Serviciu implementare de la 2.500 lei

Pachetele nu includ abonamentul stațiilor client: 200 ron/lună/stație client
Prețurile sunt exprimate în lei și nu includ TVA.