Optimizați fluxurile operaționale din depozitul dumneavoastră prin prioritizarea alocării resurselor și creșteți astfel rulajele de mărfuri tranzacționate.

WMS Depozit

O soluție eficientă, ce automatizează procesul de raportare către ANM și MS

  • list-img Gestionați rapid și ușor activitatea din depozit prin ordine de culegere și borderouri de livrare
  • list-img Maximizați spațiul de depozitare prin sistemul Warehouse Management System de organizare și localizare a produselor
  • list-img Emiteți facturi în mai multe valute, creați notificări pentru livrări intracomunitare
  • list-img Primiți și gestionați direct din aplicație comenzile de la clienți (interconectare cu GoPharma)
  • list-img Monitorizați operațiunile și activitatea agenților de vânzări, a operatorilor telesales și a agenților de livrări
  • list-img Particularizați discounturile în funcție de tipologiile și creditele clienților
conectare cu alte aplicații

BizDepozit simplifică și eficientizează fluxurile de lucru

Integrarea BizDepozit cu soluția BizPharma Head Office dedicată gestionării complete a activității lanțurilor de farmacii face posibile procesele de replicare a datelor între punctele de lucru, de transfer de marfă între depozite și farmacii, la fel și de transmitere de comenzi.

BizDepozit se conectează de asemenea cu aplicații online dedicate forței de vânzări și agenților de livrări (BizMobile), la fel și cu cele mai cunoscute aplicații contabile: Charisma, Winmentor, Ciel, Saga.

ACTIONAȚI RAPID

Automatizarea taskurilor generează operativitate în rândul angajaților și mulțumire în rândul clienților

WMS BizDepozit

Personalizați politicile comerciale ale clienților dumneavoastră și verificați automat statusul acestora.

Generați automat facturi pe baza ordinului de culege, în funcție de presetări de transportare și facturare reglementate sau solicitate de clienți.

WMS BizDepozit

MODUL WMS

Permite transparență pe întreg fluxul operațional: verificarea mărfii intrate, marcarea diferențelor, gestionarea loturilor, depunerea și culegerea mărfii, organizarea depozitului pe celule și optimizarea încărcării acestora, rapoarte cu randamentul angajaților, istoric operațiuni.
Permite transparenta pe intreg fluxul operational: verificarea marfii intrate, marcarea diferentelor, gestionarea loturilor, depunerea si culegerea marfii, organizarea depozitului pe celule si optimizarea incarcarii acestora, rapoarte cu randamentul angajatilor, istoric operatiuni.

MODUL RAPORTARE SNVM

Face posibile operațiile de verificare, comisionare sau de raportare în Sistemul Național de Verificare a Medicamentelor sau în orice alt sistem EMVO pentru respectarea Regulamentului (UE) 2016/161 al Comisiei Europene. Compatibil și cu principalele sisteme ERP.
Face posibile operatiile de verificare, comisionare sau de raportare in Sistemul National de Verificare a Medicamentelor sau in orice alt sistem EMVO pentru respectarea Regulamentului (UE) 2016/161 al Comisiei Europene. Compatibil si cu principalele sisteme ERP.

Sales Force automation

BizMobile Agent

Aplicație destinată forței de vânzări. Permite accesul de la distanță la datele necesare agentului de vânzări în activitatea zilnică, oferă posibilitatea de a accesa oferta curentă și de a prelua comenzi.

BizMobile Agent

Aplicatie destinata fortei de vanzari. Permite accesul de la distanta la datele necesare agentului de vanzari in activitatea zilnica, ofera posibilitatea de a accesa oferta curenta si de a prelua comenzi.

Pachete de abonament pentru depozite

Alegeți pachetul în funcție de fluxul dumneavoastră de operațiuni

STANDARD

590

RON / server / lună

Serviciu implementare de la 1.920 lei

AVANSAT

990

RON / server / lună

Serviciu implementare de la 2.400 lei

PREMIUM

1590

RON / server / lună

Serviciu implementare de la 2.400 lei

Pachetele nu includ abonamentul stațiilor client: 150 ron/lună/stație client
Prețurile sunt exprimate în lei și nu includ TVA.