GoPharma platforma online B2B

platforma B2B pentru comenzi medicamente online si comunicare dedicata tuturor farmaciilor, producatorilor si distribuitorilor din Romania

GoPharma platforma online B2B

Platforma de comenzi medicamente online este gratuita pentru farmacii.
Va puteti crea cont chiar acum!

Sunteti distribuitor farma? Solicitati o prezentare a aplicatiei si vom raspunde tututor intrebarilor dumneavoastra.

Comenzile farmaceutice merg in zona digitala!

Peste 2.050 de firme de profil

inregistrate in platforma, reprezentand aproximativ 4.850 de puncte de lucru

peste 180.000 de produse

din portofoliul distribuitorilor, dintre care peste 15.000 de produse in campanii promotionale

33 de distribuitori

disponibili pentru lanturile KA, dintre care 18 distribuitori disponibili pentru toate farmaciile

peste 160.000 de documente

scimbate lunar, eficientizează timpul personalului din farmacie și elimină erorile de operare

GoPharma este solutia moderna si eficienta care pune in legatura directa distribuitorii, producatorii si farmaciile in mediul online, prin facilitarea procesului de transmitere si receptionare a comenzilor de marfa.
 
Accesul utilizatorilor in platforma se face in functie de profil. Pe de o parte distribuitorii si producatorii acceseaza platforma in scopul publicarii ofertelor, campaniilor de marketing si informatiilor de interes pentru clienti, pe de alta parte farmaciile emit comenzi si urmaresc statusul livrarilor.
 
GoPharma se poate interconecta cu softurile de gestiune ale distribuitorilor si farmaciilor, astfel incat comenzile sa se poata genera direct din softul de gestiune, fara a fi necesara accesarea platformei online.
 
In situatia in care distribuitorul lucreaza cu BizDepozit (solutie completa pentru gestionarea activitatii din depozite si pentru raportare catre ANM si MS), modulul de comenzi este deja integrat in aplicatie, comenzile putand fi preluate si gestionate direct in BizDepozit.
 
Peste 1.900 de farmacii care utilizeaza aplicatia de gestiune BizPharma transmit deja comenzi catre distribuitorii preferati direct din BizPharma.

Beneficii pentru:

Distribuitori

Producatori

Farmacii

Contactați-ne pentru o prezentare

Suntem la dispoziția dumneavoastră

Luni – Vineri: 9:00-18:00

Avem reprezentanți de zonă în toate județele, serviciu Call Center și departament de Marketing activ care preia cu rapiditate solicitarea dumneavoastră.

Lăsați-ne un mesaj prin completarea formularului alăturat și vă contactăm în scurt timp. Vă rugăm să completați formularul în mod exclusiv cu datele companiei pe care o reprezentați și nu folosind date cu caracter personal.​